Нещо много лошо се случи с бащата на Цвети Стоянова: Златното ни момиче е изправено пред нов, пореден кошмар в живота си

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Цвети Стоянова е в шок от това, което е сполетяло баща й. Златното ни момиче е изправено пред нов, пореден кошмар в живота си.
Йордан Стоянов-Данчо Старото е бил нападнат и жестоко пребит.
Той е треньор по бокс.
Причината е повече от скандална. Защото той бил облечен с анцуг, на който имало надпис „Славия”.
Инцидентът започнал в автобус 11 в четвъртък. Бащата на гимнастичката Цвети Стоянова се връщал от работа, след като цял ден преподавал уроци по бокс на своите възпитаници в залата на стадион „Славия“.
Цвети Стоянова скъса с приятеля си заради неприлично богат мъжБившата гимнастичка Цвети Стоянова се е разделила с дългогодишния си приятел Александър Любенов зара…Apr 3 2019vijti.com

„Седнах на седалката до вратата. Единият от тях ме попита: „Ти от Славия ли си? Бях с анцуг на нашия отбор. Отговорих „да“. Той ме удари и ми сцепи веждата. След това ме вдигнаха и ме свалиха от автобуса.
Отнесох 5-6 шута и се свих. Всичко се разви за секунди. После избягаха в градинката“, разказва треньорът.
Свидетел на екшъна се обажда на тел.112. На мястото на инцидента пристига линейка, както и полицай.
Йордан Стоянов е истинска легенда в квартал „Факултето“. Тренирал е стотици роми, а голяма част от тях са ставали шампиони на България по бокс, пише „България Днес“.

По същото време бившата гимнастичка била на купон с приятели. След като разбрала за грозната случка, Цвети изпаднала в ужас. След което веднага пристигнала в болницата, където бил настанен нейния родител.
Цвети Стоянова не спира да се грижи за пострадалия си татко. И се моли да няма последствия и здравословни проблеми в бъдеще.
„Не ми се коментира… Това направо е гавра. Видели, че на якето му пише „Славия“ и го питали – Ти от „Славия“ ли си, бе? Казал им – „Да“ и започнало меле. Ритници по тялото и главата…
Дошла е полиция, закаран е в „Пирогов“, разказа колегата му и вицешампион от Олимпиадата в Мюнхен ’72 Ангел Ангелов, пише Факти.бг.

Цветелина Стоянова колабирала, когато разбрала, че баща й е бил пребит.
Красавицата научила по телефона, докато била с приятели и от притеснение загубила съзнание, пише „Галерия“.
Наистина, лошата серия в живота на златното ни момиче като че ли няма край. Пожелаваме на баща й да се възстанови скоро от травмата и виновниците да бъдат наказани.
Източник: kliuki.ws
Шест години затвор грозят сина на Аня Пенчева: Изясняват дали е участвал в побой над бизнесменШест години затвор грозят сина на Аня Пенчева – Ангел Караньотов, научи HotArena. Младежът се оказва…May 22 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!