Слави Трифонов спря кранчето на актьорите, парите свършиха

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Куп пари спестява Слави Трифонов с края на шоуто си. Дългия обяви, че слага край на предаването си на 31 юли, а междувременно ще се размине с финансиране и на победителите от последните си два проекта, научи HotArena.
Шоуменът обеща на спечелилия място за нов актьор при него, да финансира обучението му в САЩ. Той бе силно впечатлен от вентролога Димитър Иванов, който е единственият българин, специализиран в изкуството да говори, без да мърда устата си.
„Провери как и за колко време се изучава това нещо в САЩ. Аз ще ти платя, ще живееш там, ще ходиш на уроци, за да може като се върнеш, да го правиш и тук”, каза в ефир Дългия.
Слави Трифонов се къпе в невиждан лукс за 5 милиона, 5-звездният имот разполага с множество екстри СНИМКИСлави Трифонов притежава имоти за милиони левове в цялата страна, закупени чрез неговите фирми. Лукс…May 30 2019vijti.com

Оказа се, че има и по-лесен начин, без Иванов да ходи чак в Щатите. Победителят се записал на онлайн обучение и изкарал 30 урока при световен специалист, пише „България днес”.
Курсът наистина е платен от Слави, но той се разминал с големите разходи по престоя и пътуването до САЩ. Още повече, че след края на предаването няма да може и да предложи работно място на актьора в екипа си.
Под въпрос остава и съдбата на новата звезда на шоуто от формата „Нова звезда”. Въпреки че предаването е към своя край, екипът продължава с кастингите и конкурса.

Новата победителка обаче няма да има ефирното време, което получи Крисия, нито пък ще има изяви по телевизията.
Фенове на предаването се чудят и какво ще се случи с останалите от екипа. Певецът Борис Солтарийски получава ежедневни запитвания, ще продължи ли да пее и след 31 юли.
Бъдещето на Краси Радков също е под въпрос. Предполага се, че комикът се подготвя за собствено шоу, с което да обикаля клубове и дискотеки, но засега подробности не са известни.

Също така наскоро стана ясно, че Слави Трифонов готви инвазия за кметските избори на есен, твърдят два независими източника.
Гологлавият водещ вече е провел предварителни сондажи със социолози и в близките седмици смята да предприеме обиколка в страната.
Трифонов има намерение да издигне 18 кандидата в големите областни градове и по този начин да направи генерална репетиция за следващия парламентарен вот.
За целта Дългия внимателно опипва почвата преди да застане с името си зад определени личности, които според него имат шанс да станат градоначалници.
Източник: Марица
Човек от екипа на Слави Трифонов остана без стотинка, жена му го издържаAдeлинa Coлтapийcĸa cи взe зacлyжeнa пoчивĸa cлeд нaтoвapeнaтa cи пpoгpaмa oĸoлo нoвaтa cи мoднa лин…May 29 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!