Слави Трифонов се къпе в невиждан лукс за 5 милиона, 5-звездният имот разполага с множество екстри СНИМКИ

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Слави Трифонов притежава имоти за милиони левове в цялата страна, закупени чрез неговите фирми. Луксът, в който залязващият шоумен се къпе от години, за първи път излиза на бял свят, точно в навечерието на финала на неговата тв кариера, видя HotArena.
Просторната къща на Слави Трифонов в пернишкото село Кладница е закупено за 5 милиона лева. Къщата се простира на 1200 квадратни метра застроена площ. Разполага с киносалон, фитнес зала, външен басейн. Това са само част от екстрите на 5-звездния имот. Дворът е огромен – над 4 декара! А гледката от имението е смайваща – разкрива с цялата си красота и величие планина Витоша. Барбекю, зелени площи с 3 беседки, много дървета и редки растения се намират в двора.
Човек от екипа на Слави Трифонов остана без стотинка, жена му го издържаAдeлинa Coлтapийcĸa cи взe зacлyжeнa пoчивĸa cлeд нaтoвapeнaтa cи пpoгpaмa oĸoлo нoвaтa cи мoднa лин…May 29 2019vijti.com

Пред имението си Дългия паркира поръчков джип за 500 хиляди лева. Той е първият българин, който яхва високопроходимия джип, чиито предишни модели са предпочитани от мафиоти и бизнесмени с тъмна слава, пише „Ретро“.
Вчера стана ясно, че омбудсманът Мая Манолова е отклонила предложението на Слави Трифонов да се кандидатира за кмет на София през есента. Това разкриха пред БЛИЦ два независими източника. Преди седмици медията разкри, че шоуменът е отправил оферта към Манолова за предстоящия местен вот.
Тогава Манолова е обещала да помисли. Но според последната информация, решаващи за бившата червена депутатка са били резултатите от европейските избори, на които БСП загуби от ГЕРБ с почти 7%.

Това е разколебало Манолова, която е очаквала силно представяне на социалистите, което да подпомогне евентуалното й явяване на кметския вот в състезание с Йорданка Фандъкова.
Като опитен политик и общественик, Манолова е преценила, че оставането й на сегашната позиция може да й осигури трамплин към още по-висок държавен пост и то в недалечно бъдеще.
Манолова е останала отворена към сътрудничество с Трифонов, тъй като е запомнила доброто му отношение и публичните жестове към нея.
По този начин, гологлавият шоумен ще трябва да търси друга силна мажоритарна фигура, която да издигне в столицата.

Вчера се възпламени истинска бомба с разкритието, че Трифонов ще предложи кандидати за градоначалници в 18 областни града. За тази цел са активирани не само сценаристите му, но и други фигури, които засега действат в сянка.

dav

dav

dav

dav

dav

dav

dav


Източник: Хотарена
Слави Трифонов получил доста апетитно предложение от братя ДомусчиевиСлави Трифонов е отхвърлил апетитно предложението от новите собственици на Нова тв братя Домусчиеви …May 25 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!