Синът на Антония Петрова проходи едва на 7 месеца и зарадва хиперамбициозната си майка СНИМКИ

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

Първите си стъпки направи синът на мис България 2009 Антония Петрова. Самата миска се похвали, че малкия Благовест вече ходи, видя HotArena.
Малчуганът е едва на 7 месеца, но вече ходи и то сам. А щастливата майка сподели снимки в социалната мрежа, пише „България днес”.
Антония споделя и клип в мрежата, на който се вижда, че бебокът упорито лази, изправя се, прави опити да ходи сам. Макар и плахо, Благовест определено се задържа изправен.
„Стои прав, ходи, подпирайки се за мебелите, балансира, изправя се и лази напълно сам със скоростта на светлината”, радва се миската.
Съсипаха от подигравки Антония Петрова заради погачата за сина й, нарекоха я „голям кич“Обвиниха Антония Петрова, че е прекалила Антония Петрова организира погача на сина си Благовест с те…Mar 10 2019vijti.com

„Мис България 2009” Антония Петрова-Батинкова, която стана майка навръх именния си ден Антоновден, за пореден път доказа, че е хиперамбициозна майка, разбра HotArena.
След като му направи погача с 40 орисници, а в края на юни се похвали, че Бести е изкачил връх Вихрен, макар и в бебешко кенгуру, Тоца публикува видеоклип как заедно със съпруга й Ивайло насърчават 6-месечното бебе да стои на краката си и да направи няколко крачки. На неговата възраст връстниците му се учат да седят стабилно седнали, писа „Уикенд“.

„Благовест Ивайло Батинков на 6 месеца: стои прав, ходи, подпирайки се за мебелите, балансира, изправя се напълно сам и лази със скоростта на светлината! Уникален малък мъж!”, хвалеше го бившата миска. Във видеото малчуганът се изправя на крака, подпирайки се на радиаторите на парното, опитва се да се задържи на крака, олюлява се, пада на земята и започва да пълзи.
„Пълзи със скоростта на светлината, стои прав сам, балансирайки и почти ходи, придържайки се за мебелите или за нас от сутрин до вечер! Бест е най-усмихнатото, будно, активно, любознателно и комуникативно дете!”, не може да го нахвали Тоца.

Еуфорията й обаче разгневи майките в най-посещавания женски сайт bg-mamma, които бяха втрещени и възмутени от амбициите на Антония синът й да изглежда като вундеркинд. „Оставете детето на мира”, бяха най-честите препоръки на останалите родителки.
Припомняме, че наскоро Антония Петрова отпразнува поредния си личен празник. Тя беше повече от щастлива на 35-ия си рожден ден. Мис България сподели в социалните мрежи, че е сбъднала всичките си желания, научи HotArena. Постът й звучеше много радостно и много оптимистично, точно така, както се полага на една 35-годишна жена, постигнала своите цели в живота и доволна от себе си. Ето какво написа Тоца:
„Навърших 35.

Аз съм всичко, което някога съм искала, и аз имам всичко, към което някога съм се стремяла”, доволна е от себе си миската, пише „България днес”.
За пореден път Антония се обясни в любов и на мъжа си Ивайло Батинков, че я прави много щастлива. Двамата посрещнаха рождения й ден в Атина, а след това заминаха за италианския остров Сардиния.
Източник: Хотарена
Големи амбиции тресат Антония Петрова: Хиперамбициозната майка мъчи 6-месечния си син заради егото си„Мис България 2009” Антония Петрова-Батинкова, която стана майка навръх именния си ден Антоновден, з…Aug 17 2019vijti.com

Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

error: Content is protected !!