Свалената от ефира на БНТ Валя Ахчиева няма да се предаде без бой, прицелила се е в шефското място

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Свалената от ефира на БНТ Валя Ахчиева няма никакво намерение да се предаде без бой, научи HotArena.
Ветеранката на националната телевизия, която в момента е в неплатен отпуск след скандала с предаването й „Открито” обаче не мечтае да се връща на екран, а е решила да сложи край на търчането по институции. Журналистката ще се цели нависоко – директно в шефското място на националната телевизия, писа „Уикенд”.
Ахчиева възнамерява се яви на конкурса за генерален директор на медията догодина, когато изтича договорът на сегашния шеф Коко Каменаров.
Свалиха предаването „Открито с Валя Ахчиева“, заради чадъра над „Юнион Ивкони“? БНТ с интересен отговорВ неделя, в скандално предаване на Валя Ахчиева по БНТ – „Открито с Валя Ахчиева“, трябваше да бъдат…Dec 11 2018vijti.com

Затова и вече си прокарва пътечка – подготвяла си нужния набор от документи, започнала е да трескаво да пише нова концепция и най-важното – впрегнала е всичките си връзки, за да намери подходящ покровител.
В коридорите на БНТ се шушука, че Ахчиева вече е на път да си осигури мощен гръб – този на влиятелен олигарх, близък до едно от лобитата на властта.
„Ахчиева няма да си остави магарето в калта, а и винаги е имала връзки в едрия бизнес. Покровителите й няма да я изоставят”, коментират завистливо колегите на поелата към висините на БНТ журналистка.

Самата Ахчиева е твърдо убедена, че има качества не само на топ разследващ репортер, но и на голям мениджър. „Работя в БНТ 30 години, знам кътните зъби на тази телевизия. Мога да се справя с всичко”, коментирала къдрокосата водеща пред колегите си.
Хиперактивната дама била твърдо решена в БНТ да има повече разследваща журналистика, а не сериали и развлекателни игри.
Телевизионерката с вечно учудено изражение обаче имала и личен мотив – нямала търпение да натрие носа на Коко Каменаров, който свали предаването й и й връчи предупреждение за уволнение.

Припомняме, че журналистката беше наказана дисциплинарно с „предупреждение за уволнение“ от ръководството на БНТ на 25 февруари 2019 г., тъй като е нарушила Правилника за производство на телевизионна продукция и продуцентска дейност на БНТ.
Също така не е изпълнила конкретни ангажименти в качеството си на изпълнителен продуцент,
свързани с процеса на бюджетиране на предаванията,
обявиха тогава от ръководството на обществената телевизия в позиция, изпратена до медиите.
Източник: ХотАрена
Валя Ахчиева наказана дисциплинарно от ръководството на БНТВаля Ахчиева е наказана дисциплинарно с „предупреждение за уволнение“ от ръководството на БНТ на 25 …Mar 7 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!