Свалиха предаването „Открито с Валя Ахчиева“, заради чадъра над „Юнион Ивкони“? БНТ с интересен отговор

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

В неделя, в скандално предаване на Валя Ахчиева по БНТ – „Открито с Валя Ахчиева“, трябваше да бъдат изнесени шокиращи факти как ЗА ВТОРИ ПЪТ Върховна административна прокуратура установява бездействие на длъжностни лица от Автомобилна администрация спрямо превозвача с автобуси „Юнион Ивкони“, пише dunavmost.
Първият път – след катастрофата при Ямбол и сега втори път – след катастрофата при Вакарел със загинали пътници, алармира сайтът Афера.
ПРЕДАВАНЕТО ОБАЧЕ СПРЯНО, СВАЛЕНО ОТ ЕФИР, ДОРИ БЕ ПРЕМАХНАТ И АНОНСА ЗА НЕГО!
„Какво се случва когато превозвачът откаже да предостави на контролния орган данните от тахографите на своите автобуси?
Спомняте ли си Кака Мариана от легендарното предаване „Сладкарница Захарно петле“? Тя си отиде от този свят, чистейки входовеРодена е в София на 23 май 1941 г. Още като ученичка в Техникума по електротехника “Киров” попада в …Nov 8 2018vijti.com

Безпомощна ли е Автомобилна администрация, след като е написала на прокурора, че повече не може да изпълнява неговите разпореждания?, това бе анонса на „Открито с Валя Ахчиева“, който бе премахнат обаче от сайта на БНТ.
ПРЕДАВАНЕ „ОТКРИТО С ВАЛЯ АХЧИЕВА“ НЯМАШЕ! ОЧЕВАДНО БЕ СВАЛЕНО И СПРЯНО!
ПОНЕЖЕ ИЗОБЩО НЯМА ЦЕНЗУРА И ПОНЕЖЕ ИЗОБЩО ВЛАСТТА И ПРОКУРАТУРАТА НЕ СЕ ЧУДЯТ КАК ДА ПОКРИЯТ, ПОТУЛЯТ И СПАСЯТ „ГЕРБ“ „ЮНИОН ИВКОНИ“!
БНТ: Не сме свалили Ахчиева, просто я няма в програмата

От БНТ не били свалили предаването на Валя Ахчиева, само го били махнали от програмата, пише sofia.media. Това се разбра от кореспонденцията на медията, която ние храним с държавна сублисидия от 70 млн. лв. плюс 5 млн. за глупостта Детска Евровизия от своите данъци до сайта Офнюз.
От БНТ пък заявиха пред OFFNews, че предаването на Валя Ахчиева не е било свалено, а датата на излъчване е променена „заради силния обществен интерес и актуалността на темата за съдебната реформа“.
„Предаването „Открито с Валя Ахчиева” ще бъде излъчено през м. януари, веднага след края на празничната програма“, подчертаха от БНТ.

Предаването на Валя Ахчиева обаче не е включено в програмата на телевизията между 4 и 10 януари. Обърнахме се с въпроси към БНТ за това кога ще бъде излъчено предаването.
Оттам ни отговориха, че Ахчиева със закъснение е представила сценария си пред продуцентите в БНТ и след проверка на данните в разследването и становище на юридическия отдел на телевизията, разследването ще бъде излъчено на 14 януари, ако отговаря на журналистическите стандарти. Откъде – накъде юридическият отдел ще дава мнение за журналистически стандарти и изобщо – кой в БНТ може да се помисли, че има какъвто и да било ценз, за да оценява разследваща журналистика – ето това остава загадка. Но ние няма да оставим случая така…
Източник: sofia.media
Собствениците на „Биг Брадър“: Махаме се от България и оставате без лиценз, много сме разочарованиХоландската компания „Endemol Shine Group“, която държи лиценза за излъчването на „Биг Брадър“ по св…Nov 7 2018vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!