Слави се движи с пистолет за 4 бона, как ли е успял да изкара е разрешително с влошеното си зрение?

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Слави Трифонов стреля с пистолет „Зиг Зауер“
Слави Трифонов се изръси за пистолет. Водещият се движи с пистолет из София от няколко месеца насам. Слави броил 4000 лева за „Зиг Зауер“. Доста скъпичко, нали? Не е ясно как е изкарал задължителните курсове по стрелба и се е сдобил с разрешително за оръжие от служба КОС към МВР, след като от години има проблеми със зрението, пише ХотАрена, цитирайки „Уикенд“.
Виктор Калев има сериозен проблем с парите, но ето защо не иска да се върне при СлавиВиктор Калев е закъсал за пари, но продължава да се надява, че ще успее да се справи сам с неприятна…Oct 29 2018vijti.com

Слави Трифонов имал лиценз за притежаване на ловни оръжия, както и оръжия за културни цели, издаден му от МВР преди десетина години заради продуцентската му фирма. Трифонов подал документи в МВР, че му трябват оръжия за заснемането на видеоклипове, филмови и тв продукции. Когато трябвало да си поднови лиценза, поискал да изкара и разрешително за носене и употреба на огнестрелни оръжия. След като го получил, Трифонов се запалил по стрелбата и веднага си наел личен инструктор.

Към лова Слави се запалил покрай бившия си сценарист Росен Петров през 2009-та година и дори ходел на курс по спортна стрелба. Тогава започнал да обикаля родните ловни стопанства. Край Кърджали водещият дори успял да застреля гигантски муфлон.
Любимата пушка на Слави била „Браунинг“. Цената й надвишавала 10 000 лева. Шоуменът винаги отказвал да яде от уловения от него дивеч.

Преди 16 години Слави Трифонов едва не станал жертва на нелеп инцидент, предизвикан от него в имението на Илия Павлов в Мидълбърг. Дългия се разминал на косъм от смъртта, разбивайки главата си с ловната пушка на боса на „Мултигруп“. Дали на Слави пушка, за да постреля във въздуха. Тя обаче имала голям откат, а Трифонов още не можел да борави добре с ловно оръжие.
Докато го предупредят да внимава за отката на пушката, Слави изскочил навън и стрелял. Така Трифонов се ранил без да иска. Раната обаче не била сериозна и водещият се разминал само с уплахата.
Източник: razkritia.com
Ето по колко готвят за най-бедните по Коледа, финансовият министър обяви какво може да си позволи държаватаВъпреки аргументите на опозицията „против”, три комсии в парламента одобриха най-важните финансови з…Nov 2 2018vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!