Репортерката на NOVA Надя Ганчева стана майка: Заченала след мистичен ритуал в екзотична страна

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Репортерката на НОВА Надя Ганчева стана майка на момченце миналата седмица. Първородният син на журналлистката и оператора Мирослав Михайлов бе кръстен Никола и е с мерки 3.820 кг и 52 см.
Любопитна подробност е, че бебето било заченато в Шри Ланка, научи „Галерия“. Двамата от няколко години правели опити за наследник, но неуспешно. Ганчева дори се консултирала със специалист по репродуктивни проблеми, но изследванията не показали проблем.
Миналата есен двойката бе на екскурзия в екзотичната страна и именно там се случило чудото. Надя вярва, че решаваща роля изиграло посещението им в известен будистки храм, в който се провеждал мистичен риутал.
Пищна репортерка се увърта около Кубрат Пулев, той й отвърна както трябваБългарската боксова звезда Кубрат Пулев демонстрира нагледно, че си е взел поука от целувката с Джен…Jun 18 2019vijti.com

Припомняме, че през 2015 г. репортерката бе нападната заедно с екип на НОВА в ромска махала в Самоков. Журналистката се отърва с няколко ритника, но колеги лежаха в болница със счупена скула и насинено око.
Екипът на Нова ТВ, който беше отишъл да снима един от кандидатите за общински съветници в Самоков, беше нападнат жестоко.
Репортерката Надя Ганчева и оператор са опитали да влязат в ромската махала на града, където живеел местният политик Трайчо Василев, по пряков Пиже. Той беше човекът, заснет от екип на телевизията, как организира частното енерго в ромската махала в Самоков.

Репортерката е беше блъскана, а операторът получи няколко удара с юмрук в лицето, шофьорът се оказасъс спукана скула и охлузвания. Камерата и колата на „Нова“ също бяха изпочупени, съобщиха тогава от телевизията.
„Агресията беше провокирана първоначално от кандидата за общински съветник – Трайчо Василев, а след неговата реакция, десетки роми атакуваха екипа ни. Колегите са успели да пуснат камерата и да заснемат част от побоя. За щастие екипът ни не е пострадал сериозно, защото се е изнесъл бързо от ромската махала“, разказа преди време Надя Ганчева.

А ето и визитката на Надя Ганчева, публикувана в ева.бг:
1. Ако не бях журналист, щях да съм…
Най-вероятно адвокат по наказателни дела
2. Сутрин се приготвям за…
20 минути

3. Досега успешно криех, че…
Имам лунички
4. Моят домашен любимец се казва…
Те са десетки. 3 кучета, 3 котки, 3 папагала, 4 кокошки, 1 петел, 1 паун, 2 канарчета. Защото живея в къща.
5. Поддържам форма с…
Бадминтон и езда
Източник: hotarena.net
Въпреки веселото чуруликане на Гала за нови срещи наесен, истината за „На кафе“ е съвсем другаГала отново на екран през септември Това е така, но има и една малка подробност. Водещата остава без…Jul 26 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!