Митака от „София ден и нощ“ вдигна тайна сватба СНИМКИ

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Актьорът Кристиан Кирилов, чиято звезда изгря в сериала „София ден и нощ“, и попфолк певицата Джулия са вдигнали тайна сватба, пише „Телеграф“.
Брюнетката, чието истинско име е Жулиета Светланова, вече носи фамилията на своя любим – Кирилова. Кристиан, който мнозина познават като Митака заради ролята му в продукцията, и пайнерката все още крият щастливата вест.
По-рано новината, че чаровният мачо ще влезе в графата на женените мъже предизвика истински фурор сред феновете. Повечето от тях споделиха, че напоследък е тенденция звездни личности са се женят и по този начин да привличат внимание към себе си.
Очевидно засегнати от негативните коментари Крис и Джулия решили да заложат на тайна церемония, без много шум.
Симона от „София ден и нощ“ проговори за живота си след риалитото и разказа дали е била гадже с някой от сериалаСимона от „София ден и нощ“ продължава подобаващо живота си след края на интересната риалити поредиц…Jun 8 2019vijti.com

Преди седмица звездите споделиха кадри от романтичното си пътешествие в южната си съседка Гърция. Вероятно след тайния брак влюбените са отпрашили към най-близката дестинация, за да се насладят на медения си месец.
Припомняме, че съвсем наскоро актьорът Кристиян Кирилов, прочул се с ролята си на Митко от българския сериал „София ден и нощ“, се реши на сериозната стъпка да предложи брак на своята половинка попфолк звездата Джулия, като в изненадата включи дори полицаи.
От видеото, което самата Джулия сподели в профила си в Instagram, става ясно, че Кристиян е инсценирал полицейска проверка, по време на която той се появява изненадващо и поставя условие на певицата: „Или те оставям с полицаите, или приемаш“.

Развълнувана и щастлива, Джулия приема предложението и пръстена, който Кристиян й поднася. „Ето един от дните, които няма да забравя никога… Да, да, да!”, написа часове по-късно Джулия в официалния си профил.
Двамата са заедно от миналата година, а в социалните мрежи често споделят общи снимки, на които феновете им се радват.
Наскоро Джулия и Кристиян дори записаха обща песен, която обаче бе приета със смесени чувства от техните последователи.
“Споделих на Джулия, че от малък имам мечта да направя песен. Основният двигател да се появи тази песен са нашите фенове. Като пуснахме първата ни снимка заедно в социалните мрежи, хората взеха да питат дали не готвим съвместен проект, било филм, сериал или песен. И така с Джулия решихме, че е най-добре да направим дует. От доста време аз ходя на уроци по музика при един от най-добрите вокални педагози и нещата се случиха много бързо”, разказа Кристиан за събитието.


Източник: Марица
Актьори от „София ден и нощ” са били завлечени с париАктьорите от сериала „София ден и нощ” проплакаха, че са били завлечени с пари от продуцентите на по…May 2 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!