Развела ли се е Цветанка Ризова: Водещата кара почивката сама СНИМКА

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Цветанка Ризова предпочете българското Черноморие за лятната си ваканция
Цветанка Ризова предпочете българското Черноморие за тазгодишната си лятна почивка. Водещата на „Лице в лице“ не се изкуши от лукса на най-оборотните и актуални морски курорти у нас, а отново избра да изпусне парата във вечния Несебър.
Въпреки че Цветанка е една от най-скъпоплатените журналистки в родния тв ефир, очевидно цените на чадърите и шезлонгите по нашето Черноморие и на нея й се виждат завишени. За да не харчи излишни пари за сянка, тв звездата опъна кърпата си директно на пясъка, досущ като обикновените туристи, пише „Ретро“.
Цветанка Ризова отпразнува своя 53-ти рожден ден и разказа как някога била чистачкаПреди дни Цветанка Ризова отпразнува своя 53-ти рожден ден. За възрастта на журналистката от години …Jul 23 2019vijti.com

За да не привлича излишни погледи върху себе си, 54-годишната Ризова се бе дегизирала с шапка тип „идиотка“ и огромно слънчеви очила, прикриващи половината от лицето й. За сметка на това журналистката бе оставила на показ повече плът, тъй като банският, с който се появи, беше от две половинки, решен в тъмносин нюанс.
Компания на Цветанка й правеше само телефонът й, разглеждането на който редуваше с пушенето на цигари.
От доста време се говори, че водещата се е разделила с бизнесмена Анатоли Георгиев, с когото имат близо 20-годишен брак. Появиха се и слухове, че Ризова има нов мъж до себе си и дори планира сватба.
„Няма нищо такова.

Всеки празник е със семейството ми, но не смятам, че трябва да обяснявам личния си живот на другите. Приемам да се говори за него само, ако се съдържат поуки за хората, но да се търсят евтини сензации е безсмислено“, категорична е журналистката, цитира „България днес“, предават от hotarena.net.
Наскоро Цветанка Ризова отпразнува своя 53-ти рожден ден. За възрастта на журналистката от години се спекулира, а самата тя прави какво ли не, за да изглежда по-млада. Освен че е пристрастена към скалпела, водещата на „Лице в лице“ напоследък търси компанията на по-млади мъже, какъвто е последният ѝ възлюбен Веселин, който е с 11 години по-малък от нея.
Най-голямата любов на телевизионерката обаче си остава бизнесменът Анатоли Георгиев, с когото се разделиха скандално след почти 20-годишен брак заради аферата на Ризова с младия лекар.

Паметен за нея обаче остава моментът на запознанството ѝ с Анатоли. Двамата се срещнали за пръв път в нощния бар на хотел „Самоков“ в Боровец преди 25 години.
Източник: kliuki.ws
Цветанка Ризова преживява тежка любовна драма с младото си гаджеЦветанка Ризова преживявала тежка любовна драма. Наскоро водещата на „Лице в лице“ се разделила с по…Apr 25 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!