Цветанка Ризова отпразнува своя 53-ти рожден ден и разказа как някога била чистачка

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Преди дни Цветанка Ризова отпразнува своя 53-ти рожден ден. За възрастта на журналистката от години се спекулира, а самата тя прави какво ли не, за да изглежда по-млада. Освен че е пристрастена към скалпела, водещата на „Лице в лице“ напоследък търси компанията на по-млади мъже, какъвто е последният ѝ възлюбен Веселин, който е с 11 години по-малък от нея.
Най-голямата любов на телевизионерката обаче си остава бизнесменът Анатоли Георгиев, с когото се разделиха скандално след почти 20-годишен брак заради аферата на Ризова с младия лекар.
Паметен за нея обаче остава моментът на запознанството ѝ с Анатоли. Двамата се срещнали за пръв път в нощния бар на хотел „Самоков“ в Боровец преди 25 години.
Цветанка Ризова преживява тежка любовна драма с младото си гаджеЦветанка Ризова преживявала тежка любовна драма. Наскоро водещата на „Лице в лице“ се разделила с по…Apr 25 2019vijti.com

Едно от сепаретата в заведението било окупирано от студенти, дошли на тумба в зимния курорт, за да разпуснат след изпитната сесия, а в друго се веселили група приятели. С напредването на вечерта компаниите се смесили и започнали свалките.
Тогава нахаканата Цветанка попаднала в полезрението на Анатоли, който решил да я заговори, като я питал какво работи. Тя пък проявила чувство за хумор и решила да му каже, че е чистачка в София, за да види дали ще му секне интересът. Известно време Ризова поддържала лъжата, но бизнесменът се оказала напорист и не се отказал от нея. Така се стигнало до пищна сватба и раждането на сина им Георги, който днес е студент в чужбина.

Докато все още бяха двойка, Цветанка и Анатоли многократно бяха развеждани медийно. През 2017 г. обаче журналистката окончателно напусна съпруга си, с когото към днешна дата не били в особено розови отношения. Поддържали контакт само покрай общия им наследник, но той вече бил самостоятелен млад мъж, който не зависел от родителите си.
Георги подкрепял избора на майка си и новата ѝ връзка. С настоящия си любим Ризова също преживява перипетии, защото работата му на доктор го изпрати на дълга командировка в Хърватия, която временно ги раздели. Въпреки слуховете, че двамата имат намерения да минат под венчилото, тв водещата обяви, че ако ще вдига сватба, то ще е за сина ѝ, който също си имал сериозна приятелка.
Източник: Ретро
Цветанка Ризова с ВИП обслужване в скъпарско заведение на Ветко и Маринела АрабаджиевиЦветанка Ризова се оказа сред най-редовните клиенти на един от ресторантите на издирваните от Интерп…Mar 15 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!