Радо Шишарката показа наследника: Легендарният изпълнител стана баща на 53 години СНИМКА

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Ето го бебето на Радо Шишарката! Малкият Самуил за първи път се появи в мрежата, видя HоtArena.
Легендарният изпълнител стана баща на 53 години, след като преживя куп здравословни проблеми. Бебокът се появи на бял свят през юли тази година, а през уикенда родителите му направиха погача за 40-я ден.
Старо поверие забранява да се ходи при родилката 40 дни, за да укрепнат майката и бебето след раждането. Ето защо и на 40-я ден свекървата води родилката на „Чиста молитва” в църквата – за да се пречистят детето и майката, пише „България днес”.
Здравко от „Биг Брадър“ продава раждането на бебето си за 200 бонаПървият победител от „Биг Брадър“ Здравко Василев и жена му Христина, която спечели „ВИП Брадър 2“ п…Aug 15 2019vijti.com

По традиция на ритуала присъстват само жени, а приятели на Радо и жена му се надпреварвали да гадаят на кого прилича повече бебето.
Само преди броени дни Шишарката се завърна и от Румъния, където бе на концерт на „Металика” в Букурещ. Музикантът е във възторг от преживяването и дори заяви, че румънците са по-напред и от нас в организирането на зрелищни събития.
От там той се върна и с малка фланелка на „Металика”, която синът му след време ще носи. Музикантът е голям фен на жиците и се надява бебето един ден също да си падне по рокаджийските парчета.

Раждането на момченцето се случи, след като през последните години Радо Шишарката имаше здравословни проблеми.
„Преживях много сериозен инсулт. Но явно Господ е решил да живея повече.
Питат ме всеки път „Ти как си жив?” Лежах шест месеца на легло”, признава изпълнителят.
„Пея всичко, което се харесва на хората. Човек, за да бъде комерсиален трябва да може да пее всичко. Много лошо, че напоследък се появиха наши колеги, които не могат да пеят всичко. Стоят зад някакви гримаски и някак си опорочиха фолка. Може би повече качеството се гледа като визия, отколкото като вокални данни. Въпреки всичко едни около 15 човека мои колеги до ден днешен работят успешно – Еми Стамболова, Орхан Мурад, Щилиян, Сашка Васева, Луна, Сашо Роман, Валдес, Руси Русев, Тошко Тодоров, Хисарския поп, Весела, Марко и Снежина…

Може би ще пропусна някои, но това са едни хора, които постоянно ходят на участия“, казва Радо.
Желаем му само здраве!
Източник: Хотарена
Какво се случва днес с най-младия баща на света: Историята на Алфи Патън, който бе обявен за татко едва на 12 годиниПреди няколко години историята на Алфи Патън и Шантал Стедман взриви в британските медии. Причината …Aug 18 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!