Какво се случва днес с най-младия баща на света: Историята на Алфи Патън, който бе обявен за татко едва на 12 години

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Преди няколко години историята на Алфи Патън и Шантал Стедман взриви в британските медии. Причината за това беше, че бяха нарекли Алфи най-младият баща във Великобритания, тъй като той беше само на 12, когато се спекулираше, че е заченал дете с Шантал.
Скоро приятелката на Алфи, 15-годишната Шантал Стедман, всъщност роди дъщеря, Мейси. Докато все още е бременна, семейство Стедман уверено заявиха, че тя и Патън ще бъдат страхотни родители. Но щом всички се успокоиха, тази вече невероятна история получи още по-неочаквано продължение.
В Обединеното кралство имаше интензивен контрол на медиите заради тази история, където се изстрелваха заглавия, с които се нападнаха и двамата родители на децата, че не са ги възпитали правилно и не са следили поведението им.
Тя е на 102 години и никога не е виждала морето: Историята на баба Виница ще докосне сърцето виГодина преди края на Първата световна война. Един горещ майски ден, в който стотици хора от Пчеларов…Aug 5 2019vijti.com

Алфи очевидно не беше в състояние да отглежда дете, тъй като той все още самият беше дете, но беше убеден, че той е бащата и ще се грижи за бебето Мейси възможно най-добре.
Алфи държи новородената Мейси, когато беше на 13 години през 2009 г.

Известно време, след като бебето се роди, две момчета излязоха пред медиите, за да потвърдят, че те са истинските бащи на детето, а не Алфи. Направен е ДНК тест и резултатите са категорични – бебето наистина не е на Алфи. Общият консенсус от страна на обществото беше, че всичко това е само измама, за да се раздуе историята колкото може повече и семействата да спечелят колко може повече пари.

През това време Алфи позираше с изрезки от вестници, които отразяваха историята.

„Дейли мейл“ съобщава, че както за родителите на Алфи, така и за родителите на Шантал, се смята, че са спечелили хиляди паунди от медийни сделки. Клайв Сим, близък приятел на родителите на Шантал, казва: „Те знаеха, че ако Алфи е баща, това ще бъде много по-любопитна история.“ Той продължава: „Пени каза на Шантал да мълчи за другите момчета, защото не могат да се намерят пари по друг начин. „
Алфи все още е преследван от миналото си, но се опитва да го остави зад себе си завинаги.

Тези серии от егоистични родителски решения са ограбили тези деца още от самото детство и напълно са сринали репутацията им. Алфи заявява, че целият инцидент е „съсипал“ живота му. „Където и да отида, хората ме познаваха, въпреки че в крайна сметка не бях баща на бебето“.
„Това беше най-голямата грешка, която съм правил, и наистина ме засегна. Напуснах училище без да завърша и никога не съм работил. Аз не мога да си представя колко труден би бил животът ми, ако аз наистина бях баща на детето“, каза Алфи в интервю за The Sun .
Скорошна снимка на Алфи.

Той съжалява: „Не можех да се изправя пред нищо. Не можех да ходя на училище. Мислех, че моят свят е свършил “

„Не мога дори да намеря работа в магазин. Всичко, което правя, е да седя вкъщи да гледам телевизия или да играя
футбол на улицата.

„Тези деца нямат представа какво ги очаква. Просто се надявам да имат подкрепящи ги семейства. Наистина се надявам да успеят да се справят.
„Въпреки че съжалявам за случилото се, радвам се, че сега не съм татко „, казва Алфи.
Трябва да се извлече ценен урок от всичко това, а това е правилното обучение на децата за опасностите от незащитен секс, особено в млада възраст. Това е, за да се гарантира, че фиаско като това няма да се случи и да съсипе живота им.
Източник: За Жената
10-те най-красиви любовни писма в историятаЛюбовно писмо на Джони Кеш до съпругата му е най-романтичното, писано някога. Прочувствените, ръчно …Aug 9 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!