Приятел на Слави Трифонов го окраде, но го застигна възмездие

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Криско се провали в желанието си да се покаже като истинска поп звезда и да пее с класически музиканти на голям концерт, който трябваше да отдаде почит на българската музика. Изявите му днес в Бургас и на 10 юни в Плевен са отменени, обяви рапърът.
Според официалното съобщение на домакина на днешната му изява -Летният театър в Бургас пари за билетите ще възстановяват, от местата, от които са закупени. Репортерска проверка на Дарик Бургас показа, че всъщност причината е много слабият интерес към изявата на рапъра с Разградския симфоничен оркестър.
Най-сетне се изясни: Слави Трифонов напуснал БиТиВи заради специфична клауза в новия договор, която никак не му се понравилаВ новия договор, който телевизията предложила на шоумена, имало условие, което той не харесал Близо …Jun 5 2019vijti.com

Криско обаче обясни в инстаграм, че причината за отмяната на изявата е техническа, но не навлезе в повече подробности. Той също се зарече, че концерти в Бургас и Плевен все пак ще има, но не обяви дати.
Явно обаче е излъгал, след като парите за билетите се възстановят, а не се пренасят за друга дата. Вчерашният концерт във Варна показа миш-маш от български хитове и патриотични песни от времето на Възраждането. В Летния театър в морската столица се чуваха вяли ръкопляскания. Очевидно е желанието на габровския рапър да открадне идеята на Слави, като пее вечни български песни като „Къде си вярна ти любов народна”, но засега начинанието му търпи пълен провал.

Припомняме, че досстса псувни и обиди отнесе диригентът на Разградската филхармония Левон Манукян заради съвместният проект на Криско с класическите музиканти. Скандалът избухна, след като Манукян публикува афиш на нестандартния концерт в профила си в социалните мрежи. Потребителите изсипаха гнева си върху него заради експеримента му да съчетае класическа и рап музика. Проектът носи името „Криско и Филхармонията: Трибют към българската музика“.

Заедно с колегите ми поемаме риска да представим нашия нов и за мнозина вероятно неочакван проект. Мнението на хората, които ме оплюват, не ме интересува изобщо! Защото критиката е полезна, след като приключи дадено събитие, а не преди това!“, категоричен е Левон Манукян.
Маестрото от години има афинитет към смесването на симфоничното звучене с различни музикални стилове. По този начин обича да провокира и себе си, и публиката. Не веднъж е правил съвместни проекти с български изпълнители и актьори, а най-голямата му провокация до този момент е дирижирането на рок-метъл изпълнители, пише „България Днес“.
Източник: Марица
Спортен журналист сяда на стола на Слави Трифонов: Приликата на Станимир Бакалов с Дългия е една от причините за евентуалния старт на „Шоуто на Стани”Популярният в спортните среди журналист Станимир Бакалов е най-вероятният заместник на Слави Трифоно…Jun 4 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!