Спортен журналист сяда на стола на Слави Трифонов: Приликата на Станимир Бакалов с Дългия е една от причините за евентуалния старт на „Шоуто на Стани”

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Популярният в спортните среди журналист Станимир Бакалов е най-вероятният заместник на Слави Трифонов на телевизионния екран. Две продуцентски къщи вече са в напреднали преговори със сегашния водещ на набиращото все по голяма популярност спортното предаване по Евроком – „Дискусионен клуб Спорт”.
Бакалов е впечатлил, освен с успешния си рейтингов продукт в частната телевизия, и с опита си в комуникацията си с гости, способността си да ги предразполага да дават най-доброто от себе си, благодарение на положителната си нагласа и страст в разговора, и най-вече с умението си да прави телевизионно шоу.
Слави Трифонов подарява счупен „Мерцедес“ S класа: Истината за прощалния подарък на шоумена лъснаГолемият прощален подарък на Слави Трифонов към един от зрителите на шоуто му – „Мерцедес“ S класа, …Jun 4 2019vijti.com

Спортният журналист, който е работил зад кадър в редица небезизвестни частни телевизионни продукции, е имал подобно предложение още преди време да прави вечерно шоу в телевизия Евроком.
Той е привлякъл вниманието на продуцентските къщи и с голямата си прилика със Слави Трифонов, което е наклонило везните за идеята в негово лице да се намери подходящ водещ на вече оставащата празна ниша на телевизионния пазар.
Медийни експерти са на мнение, че едно ново лице може да възроди интереса към вечерно токшоу с гости и балет, което да запълни дупката, опразнена от Слави Трифонов и неговото напускане след 19 години на ефир.

Евентуалната продукция много е вероятно да се казва „Шоуто на Стани” и ще включва балет, атрактивни скечове, гостувания на спортисти, музиканти, актьори, културни дейци и общественици. Обмисля се вариантът Станимир Бакалов да бъде основен водещ в първата част на предаването, а във втората доказани комици или експерти да запълват програмата с атрактивни комедийни елементи или да бъдат засегнати сериозни обществени теми от ежедневието ни.
Засега не е ясно и телевизията, която ще излъчва предаването, но по-вероятно е това да бъде „Евроком”.
След като Дългия обяви, че слага край на „Шоуто на Слави”, много родни продуценти се размечтаха да заемат мястото му с подобна продукция.

А в публичното пространство започнаха да се спрягат като претенденти да седнат на стола на Слави Трифонов редица популярни лица като Димитър Рачков, Къци Вапцаров, Краси Радков, „Комиците” и Любомир Нейков, Орлин Павлов, Иван и Андрей, та дори Влади Въргала.
Независимо от тези гръмки имена в крайна сметка продуцентите са открили в лицето на спортния водещ Станимир Бакалов най-удачен заместник на Слави и скоропостижно продължение на вечерно токшоу със създаване на добро настроение с много музика, закачки и участие на именити спортисти и други популярни личности в него.
Източник: Блиц Спорт
Алекс Раева развела трима: След раздялата си със Слави Трифонов минала и през леглото на Христо СираковСлед няколко тежки дългогодишни връзки, бившата беквокалистка на „Ку-ку бенд” и водеща на „Х Фактор”…Jun 3 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!