Примата Лили Иванова никога не сваля това златно синджирче от талията си, причината е смайваща

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Естрадната прима Лили Иванова използва любопитен прийом, за да следи обиколката на талията си. Вечната Амбър си е сложила златно синджирче, което се явява точно мерило за всяка промяна в сантиметрите й, разкривала е самата тя в телевизионно интервю.
Ако бижуто започнело да я пристяга, това означавало, че е наддала килограми и веднага вземала мерки.
Само веднъж през последните две десетилетия Лили е сваляла синджирчето. През 2002 г. се наложило певицата да го махне заради фотосесията й за еротичната библия „Плейбой”.
Сред певческото съсловие певицата е известна с драконовите си диети и стриктни хранителни навици, които спазва години наред.
Такова нещо не се вижда всеки ден – Лили Иванова се изтипоса без грим пред цяла БългарияЛили Иванова лъсна без грим, папараците я щракнаха напълно натурална Лили Иванова за първи път допус…Nov 2 2018vijti.com
Всяка сутрин на гладно тя пиела на малки и бавни глътки чаша топла вода. Този ритуал се повтаря и вечер, но с добавен сок от половин лимон, пише „Уикенд“.
Тайната на Лили Иванова за нейната визия се крие в три думи: „Не ям много“. „Това е най-лесното и най-простото нещо“, категорична е изпълнителката на „Ветрове“. Тя сподели и специалната диета, която самата тя е измислила. „Не я налагам на никого, но на когото съм я казала, отвръща „Ааа, аз не мога да не ям“, допълва Иванова.
Закуска и обяд:
Една чаша гореща вода. Едно кафе с мляко.
Забележка: Лили Иванова става в 13 часа. Закуската и обядът са едно.
Към 16:00-17:00 часа:
Попара със сирене. Рецепта: малък сухар, парченце сирене и гореща вода. Никакви захар и сол.
Към 21:00-22:00-23:00 часа:
Един или два яйчени белтъка с малко сол.
Какво похапва Лили Иванова между храненията
Между храненията Лили Иванова си позволява салата от прясно зеле с балсамико и сол, както и суров карфиол с мед, пише zajenata.bg.

И накрая ще завършим с няколко полезни съвета за всички, които искат да имат стройна фигура.
Знайте едно – няма бърза и лесна диета за отслабване. Все пак какво е решението? – умерена диета. Не намалявайте драстично калориите, а просто променете храните, които приемате. Повече плодове и зеленчуци, по-малко въглехидрати и мазнини. Забравете пици, сандвичи и чипсове, или поне не се тъпчете повече от веднъж седмично с тях.

ВНИМАВАЙТЕ и какво пиете. Повечето смятат, че диетата е само в храната, като забравят за това, което пият. Повечето газирани напитки са силно калорични.
Пригответе се да бъдете малко гладни и за Бога, не пъхайте в устата си каквото ви попадне всеки път, когато почувствате лек глад. Задръжте два часа, без да ядете. В крайна сметка на практика целта на диетата е не да намали значително калориите, а да промени техните източници.
Лили Иванова разкри рецептата на домашния си елексир, с който поддържа перфектно здраве! Ето как се пази от болести родната примаЛили Иванова е невероятна не само с уникалния си глас и незабравимите си песни Голямата Лили Иванова…Nov 1 2018vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!