Призна си всичко: Глория откровена до болка за Георги Илиев

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Глория е готова с дългоочакваната си мемоарна книга. Още миналата пролет примата на попфолка оповести, че пише биографията си, която дори бе анонсирана за излизане през есента на 2018 г. Книгата обаче тогава не се появи заради разногласия между нея и редактора й от една страна, и продуцентите й от „Пайнер” от друга.
В крайна сметка, певицата вече е завършила окончателно творбата си, която най-вероятно ще излезе до 2-3 месеца на пазара. Глория още не се е спряла на окончателно заглавие, но имала два-три варианта. „Максимално откровена съм. Не съм спестила нищо от историята си”, бе казала звездата на попфолка миналата година.
Щерката на Глория – Симона Загорова, влезе в позорна битка с Андреа: Конкуренцията е жестокаСимона Загорова може да е взела таланта на именитата си мама Глория, но не е наследила хубавата фигу…Sep 16 2019vijti.com

За първи път в биографичната си книга Глория разказва и за страстната си любов с Георги Илиев. Публична тайна е, че тя има 2-годишна връзка с боса на ВИС-2, започнала през 2001-а и приключила през 2003-а година, две лета преди да го убият. Мафиотът не е безразличен към иконата на фолка, а според слуховете в един момент дори изоставя съпругата си Мая Илиева и заживява с любовницата си. В този период певицата се разделя с бащата на дъщеря си Илия Загоров.
Краят на отношенията им е бурен. Босът се връща при съпругата си и дори започват процедура за осиновяването на две момиченца.
Изоставената Глория пък започва връзка с крупен оръжеен търговец. Тя намеква за аферата си с боса на ВИС-2 във видеоклипа на песента си „Крепост”, който излиза през лятото на 2003-а.

Песента възпява любовта на лирическата героиня към „лошото момче”, а ролята на Жоро Илиев във видеото изпълнява Асен Блатечки.
Сега, в мемоарите на певицата, щяло да има много детайли около „опасната любов”. Името на Жоро Илиев обаче е променено, той ще фигурира в творбата с прякора си Главния или Боса, разкриват първите читатели.
Вижте видеоклипа към песента на Глория „Крепост“ от 2003 г., където за първи път се намеква за връзката й с Георги Илиев. Ролята на боса се изпълнява от Асен Блатечки.

Припомняме също, че Глория, по която продължават да въздишат 20-годишни младежи, може съвсем скоро да влезе в ролята на баба, узна HotArena.
В случая обаче не става въпрос за дъщеря й Симона, а за доведената й щерка от гаджето й Йордан Джермански. Пловдивският бизнесмен има две деца от две предишни връзки.
От първата си жена, с която се раздели преди десетилетия, Йордан има голяма дъщеря. Самоличността й се пази в тайна, но е известно, че е 30-годишна, а освен това наскоро е минала под венчило, писа „Галерия“.

Щерката на Джермански казала „да“ на гаджето си миналата година, а плановете за деца не са никак далечни за младото семейство. Така, ако дъщерята на милионера забременее и роди, Глория ще стане доведена баба на бебето, нищо че е само на 46 години и има тяло и лице на супермодел.
Примата има и доведен син от настоящия си любим, който е на 14 години. Момчето обаче не живее в България. Тийнейджърът заминал да учи зад граница заедно с майка си, втората жена на Джермански. Глория се познава както с момчето, така и с кака му.
Пълна хармония цари и между дъщерята на Гло – Симона и настоящия й пастрок. 22-годишното момиче отдавна е преживяло раздялата на майка си с баща му Илия Загоров.

Поне за сега връзката й с бизнесмена върви по мед и масло. Йордан дори планира да се ожени за фолк звездата на романтичен плаж в Гърция, където той притежавал имот. Досега певицата никога не е обличала бяла рокля и не е сключвала брак.
Двамата имали съдбовна връзка, тъй като преди 15 години са имали кратка афера, която по неясни причини е приключила. Сега съдбата отново ги срещнала и чувствата пламнали с пълна сила.

Източник: Марица
Глория и Джермански вдигат сватба на романтичен плаж в ГърцияГлория, по която продължават да въздишат 20-годишни младежи, може съвсем скоро да влезе в ролята на …Aug 31 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!