Половинката на Кубрат Пулев – Андреа: Откраднаха ми мъжа

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Половинката на Кубрат Пулев – Андреа, разбуни духовете в интернет с любопитни думи, които публикува в личния си профил във фейсбук, след като новината и видеото как Кобрата целува след интервю репортерката Джени Суши стана водеща новина във всички световни медии.
Междувременно профилът й във Фейсбук вече има статус „Необвързана“.
Фолк певицата, която по принцип е много активна след успехите на своята половинка,
този път запази мълчание.
Посланията й са недвусмислени:
Попфолк певицата Андреа вбеси Кубрат Пулев, играе си с търпението муАндреа пак си играе с търпението на Кобрата. Кога ще си изпати от това? Попфолк певицата Андреа отно…Mar 18 2019vijti.com

“Може да изглеждам спокойна, но в ума си съм ти забила 3 шамара…”
“…прости ми, бях прекалено голяма за твоя малък свят.”
Най-култовата фраза е с колаж на мишока Джери от култовото анимационно филмче “Том и Джери” гласи:
“Откраднаха ми мъжа!!! Сега тръпки ме побиват при всеки шум… Ами ако ми го върнат!?”
Пред HotNews Андреа заяви: „Трябва ли да отговарям на въпроса дали сме заедно?!“, сопна се изпълнителката на хита „Мен си търсил“ и след това заключи категорично: „Не ми се дискутира темата! Довиждане!“

Все пак обаче Андреа защити Кубрат и нападките срещу него за сексуален тормоз, които отправиха чуждите медии.
Има дни, в които ми се иска да имам вълшебната пръчка на времето, за да избирам епохата в която искам да живея. Последните дни си мисля за миналия век, който роди сексуалната революция. Направи Мерилин Монро и Мадона икони на сексапила… И в който целувката беше акт на любов, приятелство и страст, а не „насилствен опит за сексуален тормоз“.
Не исках да говоря по темата, защото за мен тя е по-скоро смешна, отколкото сериозна!
Но не харесвам, когато хората злоупотребяват.

В изявление на „Vegas Sport Daily“, разбирам, че Jenny Sushe е станала жертва, и е наранена и шокирана! Как е възможно човек, който сам си качва подобно видео, да твърди колко е наранен от него.
За мен това е една шега и по-скоро комична ситуация!
Иначе колкото до сушито…
Всички го обичаме, но когато рибата е прясна, а оризът не е силно преварен“,
написа Андреа в профила си в мрежата.

От друга страна, шефът на въпросната Джени Суши във Vegas Sports Daily – Майк Диксън, разкри, че тече разследване на ситуацията:
„След мача между Кубрат Пулев и Богдан Дину, един от нашите сътрудници, в лицето на Джени Суши, бе жертва на нежелана, неочаквана и насилствена целувка от страна на Кубрат Пулев, в момент, в който тя се опитваше да проведе интервю с него след срещата”, пише Майк Диксън в официално становище.
„Работим неспирно с Джени Суши и екипа на Кубрат Пулев за разследване на въпроса и да предприемем правилните стъпки и действия след това злополучно събитие. Искаме да бъде ясно, че Vegas Sport Daily цени безопасността и благосъстоянието на нашите сътрудници повече от всякакви рейтинги, кликове и печалби. Също така сме горди от факта, че предоставяме платформа на нашите журналисти, които споделят същата любов към спорта и качественото съдържание”, пише още той.

Това, което се случи на госпожа Суши, бе напълно неоправдано и ние споделяме нейния шок, болка и възмущение. На второ място, Vegas Sports Daily се гордее с това, че е платформа, която защитава и оценява жените и техния принос към компанията и самата спортна индустрия. Искаме да бъдем ясни, че жените трябва да се чувстват сигурни и спокойни, за да изпълняват техните задължения, без злоупотреби и тормоз на работното място“, категоричен е Диксън.
В заключение той отново подчертава, че Джени Суши е ценен член на техния екип и не одобряват нарушаването на личното пространство на техните служители по каквато и да е причина. „Заставаме твърдо зад нея, докато се опитваме да разрешим този въпрос. Ще оповестим допълнителни детайли, когато ги разкрием”, написа още шефът на Vegas Sports Daily Майк Диксън.

Пулев също се включи с изявление в коренно различна посока от думите на Диксън:
„С репортерката Джени всъщност сме приятели и аз бях толкова щастлив след победата, че я целунах. По-късно същата вечер тя се присъедини към мен и приятелите ми за нашето празненство след успеха. На видеото се вижда как след целувката и двамата се смеем и си благодарим. Няма нищо повече в тази случка“.

Оказва се, обаче, че Суши съвсем не е „цвете за мирисане“ и ролята й на жертва някак си не се връзва с фактите
Самите й занимания извън репортерството говорят доста за нейната персона – готви суши, което поставя върху голи тела, а често и върху своето…, пише ХотАрена.
Думите на Кобрата отчасти се оправдават от наш сигурен източник, според който Джени съвсем не е мъченица, а по-късно, след двубоя на нашенеца, е свършила още по-низши неща. Най-напред – именно тя е пуснала първо видеото с целувката от свой видео канал. И въпреки че изглежда, че Кобрата й се натяга, е било точно обратното. И снимката, която се появи след това с тях двамата, показва ухилената до уши Джени как си е сложила ръката върху корема му и го прегръща. И дума не може да става за тормоз и насилствени действия, поне не от страна на боксьора…

Нещо повече – след като пиршеството приключило, Джени Суши е продължила вечерта в леглото в хотелската стая на спортист от китайски произход. На фона на това… обвиненията към Кобрата за сексуален тормоз някак си съвсем избледняват.
Разделят ли се Андреа и Кобрата: Първа реакция на певицата след като Кубрат публично разцелува журналисткатаПоловинката на Кубрат Пулев – Андреа, разбуни духовете в интернет с любопитни думи, които впоследств…Mar 26 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!