Мъжът на бременната Петя Дикова направи голяма грешка, за която ще съжалява много

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Мъжът на бременната Петя Дикова бил кръшкал с колежка, която не може да стъпи на малкия пръст на официалната му половинка.
Такива слухове упорито се носят из Нова ТВ,
където работи бъдещият татко Илиян Любомиров. Според клюкарския вестник “Уикенд”, любовницата сама се хвалела със своето завоевание.
Жената, която твърди, че е омаяла любимия на Петя Дикова, също била от медийните среди, но кариерата ѝ била нищо в сравнение с тази на водещата от bTV. На външен вид въпросната дама не била кой знае какво, а освен това имала мъж и дете. Според информация на „Уикенд“ каката стояла далеч от традиционната представа за хубава жена.
Сашо Диков чака с нетърпение раждането на внучето си, но няма да може да му се порадваСашо Диков с нетърпение очаква появата на първородния си внук. Но понеже едно щастие почти никога не…Mar 25 2019vijti.com

Била с голям остър нос и наднормено тегло, но за сметка на това имала огромна гръдна обиколка. Твърди се обаче, че самият Илиян тайно си падал по дами над 80 килограма и имал огромен интерес към жени с едър бюст.
Колежката, която хванала окото му с форми и вулгарно поведение, обичала да си пийва, а алкохолът бързо ѝ развързвал езика. Именно в такива моменти тя започвала да споделя за забежките си с Любомиров, на които гледала като на огромно свое постижение и повод за гордост. Твърдяла, че е казала за тях дори на собствения си съпруг. Надеждата ѝ била, че като разбере, с когото е била, той ще осъзнае колко харесвана жена има до себе си и ще започне да я цени по-високо.

Въпросната дама разказвала също, че аферата ѝ с Илиян Любомиров започнала, когато вече било публично известно, че той е с Петя Дикова. Към момента отношенията им били приключени, но тя продължавала да се връща с носталгия към спомените си за тях и непрекъснато търсела повод да говори за Илиян. Колегите ѝ подозират, че може да е искрено влюбена в него и да преувеличава в разказите си за отношенията им. Те дори се шегуват, че аферата ѝ с ко-водещия на Гала може да е въображаема. Жената обаче се кълняла, че всичко, което разказва, е 100% истина.
В миналото Илиян Любомиров обичаше да се държи фриволно с фенките, които му се лепяха като мухи на мед.

Той дори се фукаше, че докато е живял в Германия, се е препитавал като жиголо и участник в порнофилми — нещо, което колегите му по перо смятат, че си фантазира, за да скандализира и да привлича медиен интерес към себе си.
Откакто обаче е с Петя, Илиян Любомиров създава впечатление на много влюбен в половинката си мъж, който с трепет очаква първото си дете и се надява то да не бъде единствено. Говори се, че бил в изключително добри отношения с майка ѝ Аня Пенчева, която го приемала почти като собствен син, разбирал се и със своя тъст Сашо Диков. За доброто на младото семейство всички се надяват, че е верен на Петя, и се молят разказите на едрогърдата дама, която твърди, че е негова любовница, да се окажат измислица.
Източник: ФактиБГ
Синът на президента Румен Радев – Георги Радев, замесен в меле: Причината била момичеМелето в столичен клуб с участието на сина на президента Румен Радев – Георги, е станало заради спор…Jan 7 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!