Пази се, Джени Суши: Любимата на Кубрат Пулев пристигна в Калифорния

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Посещението на Андреа не е свързано със случая, а вероятно е по работа
Половинката на Кубрат Пулев Андреа вече е в Калифорния.
Певицата се похвали със снимка в социалните мрежи от Бавърли Хилс, което е само на час път от Коста Меса, където наскоро любимият й се замеси в чутовен скандал, като целуна репортерката Джени Суши след интервю, пише Блиц.
Посещението на Андреа не е свързано със случая, а вероятно е по работа, но феновете й не го пропуснаха с коментар – „Само Кубрат да не я излагаше толкова“ в социалните мрежи.
Кубрат Пулев – Кобрата може и да отърве съда: Джени Суши иска му иска тлъста сума за да оттегли искаСкандалната Джени Суши и адвокатката й Глория Олред са поискали 600 000 долара от боксьора ни Кубрат…Apr 4 2019vijti.com

Иначе Андреа и Суши могат да застанат очи в очи на 14 май, ако половинката на Кубрат Пулев го придружи на заседанието на Атлетическата комисия на щата Калифорния, на което целуната репортерка ще присъства със сигурност в качеството си на обвинител.
Припомняме, че по всичко личи, че злощастната случка с целувката ще излезе на боксьора скъпо и прескъпо. Особено след като с него се е заела Глория Олред – 77-годишна адвокатка, специализирана в подобни дела. За последните четири десетилетия кантората й е изкарала от такива случаи повече от един милиард долара.
Сега на прицел е Кобрата, от когото се искат общо 600 хилядарки.

Запознати с федералните закони разясниха, че целувката на Кобрата се води като „насилие на работното място”, тъй като Джени Суши е била акредитирана да отразява мача на Пулев с румънеца Богдан Дину като репортер на изданието „Вегас спортс дейли”. По закон обезщетенията за това варират между 50 и 300 хиляди долара в зависимост от броя на работещите в компанията.
Тъй като в организирането на боксовата гала вечер са участвали над 500 служители, адвокатката Олред изискала максималното обезщетение като „компенсация за емоционално страдание, душевна болка и увреждане на репутацията, причинени от тормоза”.
На Кубрат Пулев се предлага да ги наброи доброволно, иначе ще се стигне до съд.

Ако бъде осъден, в което юристката е спец, Кобрата ще трябва да плати и още поне 100 000 долара за разноски по делото.
Източник: Флагман
Щабът на Кубрат Пулев отвръща на удара: Изпратиха официално писмо до Спортната комисия на КалифорнияЩабът на Кубрат Пулев изпрати официално протестно писмо до Спортната комисия на Калифорния по повод …Apr 2 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!