Щабът на Кубрат Пулев отвръща на удара: Изпратиха официално писмо до Спортната комисия на Калифорния

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Щабът на Кубрат Пулев изпрати официално протестно писмо до Спортната комисия на Калифорния по повод наложеното временно замразяване на лиценза на Кобрата за мачове в щата.
Санкцията на българина дойде след целувката, която лепна на Джени Равало, популярна като Кралицата на голото суши. Мениджърът на Пулев Ивайло Гоцев съобщи, че Кобрата е предприел хода с обжалването. Той говори пред изданието „bulgarica“, което е за българите в американския щат и чийто главен редактор Евгени Веселинов следеше всяка стъпка на Пулев по време на престоя му в Коста Меса за мача с Богдан Дину.
Нов удар за Кубрат Пулев: След Джени Суши и Богдан Дину е подал жалба срещу него пред същата комисияПричината за жалбата на Дину е нечистия удар, който получи в гърба, след първия нокдаун в седмия рун…Apr 1 2019vijti.com

„До изслушването пред Комисията на 14 май ще продължат да правят неща“, каза Гоцев, визирайки действията на Джени Суши и адвокатката й, които пропищяха от Кубрат заради целувката му.
„Скоро текстът на писмото ни ще бъде обявен публично, така както направи Глория Олред – адвокатката на Равало“, добави Ивайло Гоцев.
Припомняме, че след като боксовият му лиценз за щата Калифорния беше замразен заради скандала с целувката на журналистката Джени Суши, сега Кобрата може да бъде лишен от победата си над Богдан Дину. Румънецът е подал жалба срещу резултата пред същата комисия, която спря боксовите права на българския боксьор.
Причината за жалбата на Дину е нечистия удар, който получи в гърба, след първия нокдаун в седмия рунд.

Тогава съществуваше вариант, при който Дину да обяви, че не е в състояние да продължи и Пулев да бъде дисквалифициран.
Съдията на ринга Раул Кайс-младши даде пет минути за възстановяване на Дину, както и наказателна точка на Кобрата,
но решението му бе, че ударът е бил неволен.
Така той обяви на съдиите на масата, че ако Дину не може да продължи,
то ще бъде взет резултатът по точки до този момент.
Именно в този момент румънецът изведнъж се съвзе и продължи двубоя, който Кобрата приключи малко след това.
Източник: Спорт Блиц
Сега обаче румънецът и неговият екип са взели решение да опитат да използват ситуацията, за да обжалват крайния резултат в мача.
Мениджърът на Кубрат Пулев обясни какви са шансовете да изхвърлят Кобрата от бокса заради Джени СушиКато всяка битка и тази ще има рундове, категоричен бе той Мениджърът на Кубрат Пулев – Ивайло Гоцев…Mar 29 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!