Падна първата маска в „Маскираният певец“

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Падна първата маска от забавното шоу „Маскираният певец“. Зад образа на Очите се оказа, че се крие талантливата певица Поли Генова.  Другите двама, които се бориха за оставане в шоуто, бяха Плашилото и Светлината.

Разбра се коя голяма футболна звезда е Бухалът в „Маскирания певец“Сред участниците в „Маскираният певец“ има и голяма футболна звезда. С пеенето си ясно показа, че та…Oct 16 2019vijti.com

„Еее жалко, че отпадна… Най-малко нея очаквах да бъде зад тази маска“, „Поли я познах още на миналият лайф!Просто се престара този път с прикриването на гласа си“, „Ако не си преправяше гласа,можеше да спечели шоуто дори!“ – бяха само част от коментарите след свалянето на маската.

Тази вечер падна и още една маска – тази на гост-звездата. Панелистите бяха единодушни, че Рицарят всъщност е актьорът Димитър Маринов, но под доспехите се криеше колегата му Ники Сотиров.

Рачков аут от „Маскираният певец“Тандемът Димитър Рачков и Васил Василев-Зуека няма да води новия сезон на „Маскираният певец“. Рачко…Sep 11 2020vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!