Очевидец: Павел на Преслава не спира да размахва юмруци пред фенове, разиграват се грозни сцени

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Грозни сцени се разиграха по време и след участието на Преслава в столично заведение в събота вечерта, споделя пред HotArena очевидец на случката.
В полупразното заведение отчаяната от все по-намаляващите хора по нейни участия Преслава проявява невероятна агресия задно с нейния любим Павел. Страстите се разгорещили, когато известният ловец на автографи Христо Могилански поискал снимка от изпълнителката. В отговор получил ругатни и обиди от нея и Павел пред погледите на малцината посетители на заведението. Тя се изгаврила публично с него като му казала: “В хороскопа ти пише, че днес не ти е ден”. Случката не приключва до тук.
Любима поп фолк звезда се оказа системно унижавана от съпруга си: Истинската причина за операцията на ПреславаОказа се, че звездата на „Пайнер“ Преслава е легнала под ножа за ремонт на носа не защото тя не си г…Jul 17 2019vijti.com

Грозните сцени се пренесли след участието пред заведението, когато Павел се нахвърлил с юмруци да раздава правосъдие пред погледите на Христо и неговата компания, които изпаднали в стрес. Обидите и ругатните продължили със заплахи за физическа саморазправа. Петимата охрани от заведението едва удържали разбеснелия се Павел. Павел и Преслава продължили да преследват Христо и неговите приятели по улиците на София.
Припомняме, че това не е първия случай на саморазправа на Павел с фенове на Преслава.
Преди 2 години Павел посегна на фен, защото поискал снимка от Преслава, а преди година в гаражите на зала Колодрума в Пловдив срита друг почитател и дори му счупил чисто новия мобилен телефон.

Заради агресивното му поведение всички фенове на Преслава престават да посещават участията на певицата. По същия начин той се отнасял и с предишните си приятелки – Златка Райкова, Мария Цветкова, като проявявал агресия при всеки опит на фен, поискал снимка от тях, а самите те треперили от страх от него, споделя нашият читател.
Също така наскоро стана ясно, че звездата на „Пайнер“ Преслава е легнала под ножа за ремонт на носа не защото тя не си го е харесвала, а защото любимият й Павел е спуквал от подигравки острия връх на обонятелния й орган.
Близки до поп фолк звездата разкриват, че съпругът й бил от онези хора, които много обичали да изтъкават слабите места и недостатъците на другите. Понеже Преслава му била най-близка, често се случвало тя да бъде обект на критиките му. Бизнесменът обожавал да я бъзика на тема външен вид, като не пропуснал да изкоментира и доскорошния й нос, като не го наричал с органичното му наименование, а с думата „клюн“.
Източник: Хотарена
Не е случайно, че пластичният хирург на Преслава показва снимките й от операционната: Между двамата има специална договоркаФолк певицата Преслава e резнала носа си на аванта. Вместо да се бръкне с 10 бона, най-оборотната в …Jul 7 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!