Не е случайно, че пластичният хирург на Преслава показва снимките й от операционната: Между двамата има специална договорка

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Фолк певицата Преслава e резнала носа си на аванта. Вместо да се бръкне с 10 бона, най-оборотната в лекия жанр се споразумяла с хирурга да му направи реклама в замяна на ринопластиката, научи HotArena. Веднага след операцията истанбулският виртуоз на скалпела д-р Мирза Фират пусна снимки на новия обонятелен орган на фолк певицата, за да се възползва от уговорката. Именно при Фират в края на май чалга дивата се подложи на носната корекция. Не е тайна, че все повече българки с пари залагат на турски лекари за козметични операции, защото медиците в южната ни съседка имат повече опит от нашите светила в естетичната хирургия.
Все повече турски специалисти пък идват поне веднъж месечно в София, за да правят консултации срещу 50 евро. Ринопластика обикновено струва около 5000 евро, които Преслава си спестила с хитрата договорка.
Преслава се омъжила тайно, издаде я без да иска нейна колежкаПреслава се омъжи! Това издаде нейната приятелка Софи Маринова. Родителите на 9-месечната Паола са п…Jun 28 2019vijti.com

Не е случайно, че д-р Мирза Фират качи в социалната мрежа кадър с фолкаджийката на операционната маса, пише „Уикенд“.
Снимката прави добра реклама на лекаря, тъй като Петя Колева има десетки хиляди последователи в социалните мрежи. Близки до Преси издадоха, че тя била много доволна от интервенцията. Почитателите ѝ обаче са на друго мнение и не спират да се подиграват, че с „разкрасяването” се е превърна в копие на своята колежка Галена.
„Преслава винаги е била звезда, но Галена е тази със скъпите клипове, песни и дрехи. Добричлийката завижда и всячески се стреми да е като нея, заради това и носът ѝ стана баш като на Галена “, коментират в социалните мрежи.

Припомняме, че наскоро Преслава се омъжи! Това издаде нейната приятелка Софи Маринова. Родителите на 9-месечната Паола са подписали в гражданското, за да не се налага Павел да припознава дъщеря си.
Истината лъсна по време на партито за 35-ия рожден ден на Преслава в столична чалготека. „Поздравите тази вечер са за рожденичката Преслава. Те специално са поръчани от нейния съпруг Павел“, каза на микрофона Софка и хвърли всички в смут.
Досега беше известно, че Павел и Преслава живеят на семейни начала, но за първи път някой от тяхното обкръжение издава, че те са семейство според българското законодателство.
„България Днес“ потърси Софи за коментар, но телефонът и през целия ден беше изключен. Кога точно певицата е подписала с любимия си засега остава тайна.
Източник: Хотарена
Преслава отбеляза скромно рождения си ден, но това, което направи, никой не го е очаквалΠpecлaвa oтcвиpи пoлoвинĸaтa cи зa poждeния cи дeн. Πpecлaвa e oтпpaзнyвaлa poждeния cи дeн в изиcĸa…Jun 27 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!