Няколко дни преди рождения си ден голямата Стоянка Мутафова направи голяма крачка и защити името си

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Стоянка Мутафова защити името си дни преди рождения си ден. На 2-ри февруари великата и неповторима актриса ще стане на достолепните 97 години и ще отбележи 70 години на сцената.
А с патентоване на името й се е заела дъщеря й Мария Грубешлиева.
Така двете ще защитят „нашето национално богатство” ,както нарече магнетичната актриса екс министъра на културата Вежди Рашидов.
След процедурата то няма да бъде използвано от никой с комерсиална или друга някаква търговска цел,
освен от наследницата й Муки.
Стоянка Мутафова претърпя инцидент, спира представленията си и турнето из БългарияНелеп инцидент свали легендарната актриса Стоянка Мутафова от сцената за неопределен период от време…Nov 5 2018vijti.com

„Наложи се да направим това, защото през последните години сме свидетели на масово спекулиране с имената на известни българи. То не бяха баба Ванга, то не бяха Дънов и Димков, както и други популярни личности.
Майка ми е наистина човек, направил много за културата и изкуството в тази страна и не искам никой повече да измисля нейни думи, особено хора, които не само не са ни „близки приятели”, но и въобще не ги познаваме”, заяви Мария Грубешлиева, пише Пик.
От много време насам, както и тази година на рождения си ден, Стоянка Мутафова спазва един и същи ритуал.

Тя си слага червило, любимите перли и излиза на сцената на Сатиричния театър, за да изиграе спектакъла „Госпожа Стихийно бедствие”. Ще го направи и този път, но в една от най-големите зали у нас-в националния дворец на културата.
Очаква се празникът да споделят едни от най-големите звезди на родната театрална и музикална сцена. Сред тях ще са самата Йорданка Христова, Силвия Кацарова, Мария Сапунджиева, Виктор Калев, Любо Нейков, Ненчо Илчев, Албена Павлова, „Тоника Домини“ и още от най-големите величия на театралната и музикална сцена. Няма да липсват и изненади.
„Кралицата на българската комедия“, както я описва Ройтерс, има в актива си изключително богата палитра от роли, стартирали още от 1945 г.
Тя се радва на голямата обич на публиката, която я боготвори.
Източник: kliuki.ws
Голямата Стоянка Мутафова се залежа втори месец, докторите дадоха повече яснотаСтоянка Мутафова отново не се чувствала добре и прекарвала дните си прикована към леглото в софийски…Nov 2 2018vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!