Луна без да се усети разобличи голяма тайна за „Като две капки вода“ и фалшът лъсна

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Фолк певицата Луна разкри, че си е правила пластична операция. Тя е извършена преди години извън България. Какво точно си е коригирала певицата, тя отказва да сподели.
„Нямам силикон по себе си. Това мога да кажа“, загадъчно казва блондинката. Феновете й отдавна я подозират, че има не една, а десетки интервенции по лицето.
Дори по време на участието й във „ВИП Брадър“ Луна си навлече много критики, че няма никаква мимика на лицето от прекалено много операции. Тогава тя не отговори на въпросите на съквартирантите колко пъти е лягала под ножа, пише ежедневник.
Петя Буюклиева ще бъде гвоздеят на „Като две капки вода“, звездата склонила срещу доста щедър хонорарПетя Буюклиева ще бъде гвоздеят на тазгодишното издание на имитаторското предаване „Като две капки в…Feb 22 2019vijti.com

Съвсем скоро образът на скандалната певица отново ще е на екран.
„Сигурна съм, че Папи Ханс ще спечели шоуто „Като две капки вода“. Той ще ме имитира, ще пее моята песен „Леко, леко, леко“ в новия сезон. Именно той е автор на текста на песента и я написа за мен. Няма как да не спечели с моя образ. Желая му успех“, сподели ексклузивно певицата, но може и да си фантазира.
По този начин Луна, без да се усети, нанесе удар по имитаторския формат, забеляза ПИК.
Открай време се носят слухове, че т.нар „бутон на късмета“ е предварително дирижиран и в предаванията се върти просто за проформа.

Под сурдинка се говори, че още при подписването на договорите си участниците избират персонажите и песните, които ще имитират. А те са съобразени с техните гласови възможности.
Наскоро в социалните мрежи се разискваше и дали спечеленият първи концерт на Тита не е поредната измама.
Зрители сигнализираха в социалните мрежи, че всъщност става дума за гаф на редактори и режисьори на предаването.
Докато вървяло изпълнението на конкурент на Тита-Милко Калайджиев, от шоуто призовавали зрителите да го подкрепят, но не на неговия телефонен номер, а на този на младата изпълнителка. Така много от хората пред телевизора били подведени и без да искат дали гласа си за Тита.
Източник: ПИК
Митко Щерев обяви на война с „Капките“, забрани им да му пеят песнитеПесни на композитора Митко Щерев не могат да се изпълняват в предаването „Като две капки вода“, узна…Mar 2 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!