Ники Илиев търпи подигравки заради болестта си: Режисьорът в момента няма друга жена до себе си

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Ники Илиев търпи подигравки заради болестта си
Ники Илиев търпи подигравки заради болестта си. Известният режисьор страда от много рядко заболяване – витилиго. Ники не крие, че страда от това заболяване, но много се ядосва, че заради него го наричат „грозен“.
„Започнаха да пишат, че съм грозен заради това, че имам витилиго и аз им казах, че мога да съм грозен поради много други причини, които нямат нищо общо с витилигото“, каза Илиев в „Папараци“. „Аз не го намирам за смущаващо, даже напротив. Честно казано, съм ок с това. Някой от време на време ми казва: „Защо са ти такива ръцете?“ и казвам: „Имам витилиго“.
Ники Илиев за първи път проговори открито за болестта сиНики Илиев не се влияе от болестта си Ники Илиев проговори за болестта си. Актьорът има витилиго, но…Aug 13 2019vijti.com

Какво от това. Мен това не ме притеснява.
Това, че имам витилиго не е притеснително. Затова казах, че това е още един цвят на характера. Всеки един такъв дефект трябва да бъде превръщан в ефект и по никакъв начин да не бъде дискримиран човек заради нещо, заради което той няма никаква вина“, казва Илиев.
Пред репортерката на „Папараци“ Елизабет Методиева режисьорът говори и за личния си живот. Той сподели, че „много се забавлява“, когато види в медиите статии за личния си живот, но не скри и че преди се е притеснявал от това, което пише за него. Ники Илиев за момента няма друга жена до себе си, след развода със Саня Борисова. „Женен съм за работата си и това е много готино“, казва той и допълва, че се надява това да е само период от неговия живот. Режисьорът се надява скоро да срещне жената на живота си.

Илиев признава, че разводът с бившата му съпруга Саня Борисова е бил доста напрегнат, но сега те са в много добри отношения помежду си. „Със Саня сме в много добри отношения, много се радвам, за което. Имаше един период, в който нещата не бяха много гладки, но това е съвсем нормално. Нормално е нещата да не приключат по най-щастливият начин, но се радвам, че и двамата се отърсихме от тежките и негативни емоции и нещата се балансираха. В момента сме в добри отношения и си говорим“, споделя Ники за тежкия развод със Саня Борисова.
Източник: kliuki.ws
Саня вади тайните на Ники Илиев наявеЕдна от най-успешните и обичани млади актриси у нас – Саня Борисова, ще бъде част от предстоящия сез…Aug 11 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!