Не раздяла, а друга трагедия сполетя семейството на Сашо Кадиев: Това е причината Таня Тончева да не е с него

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Из светските среди се разпространи слух, че танцьорката Таня Тончева е била шута на водещия Сашо Кадиев, но истината е, че половинката на водещия е претърпяла страшна загуба. Двамата се били разделили скоро и тя заминала при родителите си в Пловдив, като взела и дъщеря си със себе си.
Последните дни Таня наистина прекарва повече в родния си град, но причината не е рздяла с Кадиев, а доста по-неприятна житейска ситуация. Съвсем наскоро Таня е погребала майка си.
Тъщата на Сашо – Мария, издъхнала внезапно в края на август. Таня била изключително близка с майка си и нейното заминаване от земния свят я накарало да рухне.
„Моята майка ме научи на всичко. Научи ме да обичам .
Катето Евро проговори за раздялата на Сашо Кадиев и Таня ТончеваДългогодишната връзка на Александър Кадиев и любимата му Таня Тончева май приключи. С тези слухове п…Sep 5 2019vijti.com

Научи ме да се боря с трудностите. Научи ме на прошка. Научи ме да не се предавам. Научи ме да помагам. Но не ме научи на едно: да живея без нея. Поклон за всички майки“, написа на личния си профил Таня.
Ден по-късно качи нейна снимка, на която е със свекърва й Катето Евро. Известната актриса е водеща на „Удоволствието от храната“ и в един от епизодите бе поканила сватя Мария да рекламира крем за протези. Майката на Таня ги носела от 5 години и сподели, че те не пречат на похапването на най-различни храни.
Заради траура в семейството Сашо не отбеляза рождения си ден на 30 август, нито пък майка му на 3 септември. Мария прекара последните дни в Пловдив, което породи слуховете за раздяла между нея и Кадиев.

Припомняме, че тези дни пред „България Днес“ Катето Евро заяви, че всичко в семейството им е наред и няма повод за притеснения.
„Всичко е наред! Внучето е при мен даже в момента. Нещата са както трябва“, категорична е звездата от „Оркестър без име“.
В профилите на снахата Таня преобладават снимки от щурмуването й на всевъзможни латинофестивали. Танцьорката сияе, а фотоси с любимия й липсват. Това допълнително подклаждаше слуховете, че не са заедно, а самият Сашо е отказал да коментира състоянието на връзката им.
Именно за това и слухът за раздялата беше много упорит, докато в един момент нещата не се изясниха напълно.
Източник: Брадва
Цялата истина се разкри: Разделен ли е с жена си Сашо КадиевКрасавицата и дъщеря й Катерина отдъхват на къмпинг „Градина”, актьорът води „Преди обед” Фалшива но…Sep 4 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!