Неузнаваем: В Европарламента сресаха Андрей Слабаков и го облякоха в костюм СНИМКИ

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Откакто стана евродепутат , Андрей Слабаков е направо неузнаваем! Раздърпаните ризи и дънките, дългата, невчесана коса – всичко това вече е в миналото. Специално за Европарламента Слабаков заряза небрежния си вид , облече костюм с риза и вратовръзка.
Такъв скоро никой не бе го виждал. Режисьорът изуми колегите си с новата си визия.
Така иначе небрежният му стил бе заменен от нов, който наистина подхожда за един народен представител на България в Европа. Колегите му останаха смаяни, когато Андрей се появи така на първия си работен ден и едва го разпознаха.
Синът на Петър Слабаков бе един от най-големите мераклии и влезе в залата сред първите.
Кичка Бодурова подгони Слабаков и Фънки: Единият се къпе веднъж в седмицата, другият е клоун„Няма как да не ме питат всички за този Андрей Слабаков. Да, той не може да владее себе си, слабости…Jul 2 2019vijti.com

Явно, че след избирането му за депутат в престижната институция той ще оправдае доверието, което му гласуваха избирателите, защото показа с държанието си, че възприел новата си роля много насериозно. По време на изпълнението на химна на Европа той остана прав, за разлика от много от колегите му.
Преди да се озове в Европарламента, Слабаков, който е от квотата на ВМРО бе заявил, че няма да облече костюм, но сега всички видяха промененото му отношение и как проявил уважение към институцията. Ето как изглежда Слабаков и на официалната си визитка в Европарламента:
В следващите дни ще видим в коя комисия ще бъда избран режисьорът.
Той сподели, че най-полезен може да бъде в тази по култура или в земеделската, предават от pik.bg.

Припомняме още, че новоизпеченият евродепутат Андрей Слабаков е променил изцяло навиците си – пише в. „Уикенд“. Опърничавият режисьор дори е скъсал с най-привичното си занимание и не близва алкохол. Слабаков не надига бутилки и кенчета от любимата си напитка – бирата, с която започваше и завършваше деня си. Откакто се очерта пътят към Европарламента, войводата я кара само на безалкохолни напитки и кафета – отбелязва изданието.
Преди време Андрей Слабаков бе засечен в малко бистро в кв. „Бояна“, където живее, да посръбва ободряваща напитка с бутилка газирана вода и естествено, с димяща цигара в ръка. Разпозналите го направо не можеха да повярват, че режисьорът се налива с безалкохолно, вместо да отпива пенливо пиво.

Andrey SLABAKOV official portrait – 9th Parliamentary term


Източник: За Жената
Ернестина Шинова за евродепутата Слабаков: Спечели, защото е почтен, а ще успее, защото е проклетЕрнестина Шинова, съпругата на новоизбрания евродепутат от листата на ВМРО Андрей Слабаков, сподели …Jun 26 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!