Младото гадже на Луна се нанесе в огромния й мезонет в София, а има жена и две малки деца

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Преди няколко дни гръмна скандална новина за нов мъж в живота на Луна. За тайнственият любовник се знае само, че е около 20-годишен, учи в НСА и работи като охранител, пише Блиц. Ретро чалга звездата се носи на гребена на любовта, но се оказа, че не всичко е толкова гладко, колкото изглежда. Запознати се шегуват, че любовните драми на Софи и Гринго са само залъгалка пред това, което изживява Луна. А гаджето й се оказва с доста пикантно минало.
Оказа се, че любовникът на Луна се казва Горан Колев. Той е от Русе и движи в една компания с бившия на Десислава – ММА боецът Светлозар Савов – Зарко. Луна се запознава с младото лъвче в русенска дискотека, където има участие, а той работи като охрана.
Луна за новия си приятел: Πpoблeмът e, чe e мнoгo бoгaт. Aмa мнoгo бoгaт, милиoнepЕксцентричната Луна отново шашна аудиторията Поп фолк дивата Луна изненадващо разкри, че се изживява…Jun 18 2019vijti.com

От две седмици живее в огромния й мезонет в София, похвалил се лично пред приятели. Скандалното в случая е, че има жена и две малки момичета. За съпругата му се знае, че ходи да заработва в чужбина. От семейни приятели се разбрало, че я лъже за случилото се с Луна и се отправдава, че просто работи за нея.
Оказва се, че той е от семейство, в което родата на мъжа купува бъдещата си снаха. Неговите родители са броили огромна сума за жена му и са ги оженили още преди да навършат пълнолетие. При евентуален развод ще трябва пак да брои.
Луна си позволи да качи няколко общи снимки с любовни послания, които медиите глътнаха като топъл хляб. Не след дълго изпълнителката на „Бягайте крачета при младите момчета“ премахна всички фотоси с любимия си, явно по негово настояване след проблеми със съпругата му.

„Не мога да си обясня дали наистина е хлътнал по застаряващата фолкпевица или просто го тресе звездоманията. Може и 8-те милиона на Луна в КТБ да са го привлекли…“, коментират негови приятели.
Луна обаче е наясно с негово семейно положение, но явно няма против да раздели един баща от двете му деца. Бърза проверка в неговия „Фейсбук“ показва, че двамата имат обща снимка още от декември месец. Под снимката той пише: „Стара жена и стара риба няма – или е свежа, или не е“. Това говори, че са крили взаимоотношенията си близо половин година и чак сега са решили да задълбочат връзката си и вече да не се крият.
Източник: марица
Луна без да се усети разобличи голяма тайна за „Като две капки вода“ и фалшът лъснаФолк певицата Луна разкри, че си е правила пластична операция. Тя е извършена преди години извън Бъл…Mar 4 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!