Михаил Белчев приет по спешност в болница: Точно след рождения му ден

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Естрадната легенда Михаил Белчев е постъпил по спешност в болница в Бургас, научи първо Lupa.bg от свой източник. Изпълнителят на „Булеварда“ е бил откаран с линейка в една от най-добрите местни клиники в четвъртък.
На 13-и август, сряда, Мишо Белчев стана на 73 години. Вечерта след рождения си ден, отпразнуван край морето, той е почувствал силно неразположение в стомашната област и е бил откаран към болницата. Състоянието му е било преценено като обезпокояващо.
Потърсено е съдействие от София. За целта към Бургас потегля професор по заболявания в коремната област. Очакваше се той да направи отговорна и жизнено важна операция на певеца в петък. Конкретна диагноза не ни бе съобщена.
В понеделник, 19 август, Михаил Бечев има насрочен концерт в Бургас, в който ще участват над 10 негови колеги. Към този момент спектакъла не е отменен.
Антонина Стоянова загърби етикета, направи гаф на ВИП партиАнтонина Стоянова загърби етикета и втрещи родния хайлайф с нелепа издънка на рождения ден на композ…Jun 6 2019vijti.com

Мишо Белчев е обичан от много хора, като припомняме също, че е изпял едни от най-вълнуващите български песни. Той е бардът, който изпя „Булевардът“, „Не остарявай любов“ и „Младостта си отива“. Роден е в София на 13 август 1946 г. Завършва режисура в Театралната академия „Черкасов“ в Санкт Петербург. Също така е автор на осем стихосбирки. Песни по негови стихове са дали заглавия на албуми на наши известни изпълнители и групи: „След десет години“ – ФСБ, „Майчице“ – Георги Христов, „Пътят“ – Ваня Костова, „Готови ли сте за любов“ – Лили Иванова, „Ще продължавам да пея“ – Йорданка Христова, „Хиромантия“ – Милица Божинова. Той е емблема на българската музика, а песните му ще останат вечни.

Припомняме как преди време отговори певеца на журналистическия въпрос какво го зарежда най-много:
„Една усмивка може да ме зареди. Една добра дума. Много държа на топлите думи и на истината най-вече. Много е трудно сега. Животът стана особен, други ценности се появиха… Нещо се обърка, но гледам да запазя пространството около себе си такова, каквото винаги е било и ще бъде, колкото се може по-дълго. Не давам възможност да ми се бъркат грубо в мисленето, в начина на живот. Трудно е, но съумявам заедно със семейството си да се опазим от тези вируси. Досега сме успявали. Обичаме се. Здраве само да има!“
Пожелаваме бързо оздравяване.
Източник: lupa
Забраниха на Слави Трифонов да пее за Стефан ДимитровСлави Трифонов не успя да участва в концерта по повод 70-годишния юбилей на големия композитор Стефа…Apr 12 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!