Забраниха на Слави Трифонов да пее за Стефан Димитров

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Слави Трифонов не успя да участва в концерта по повод 70-годишния юбилей на големия композитор Стефан Димитров заради забрана.
Още при гостуването на доайена на българската музика в шоуто на Дългия, той му обеща да се появи на концерта му, но неочаквана забрана от Би Ти Ви му попречи да изпълни ангажимента си, научи HotArena.
От медията забранили на Слави да участва в концерта,
тъй като събитието било организирано от конкурентна медия. И като лице на телевизията, той няма право да се появява в развлекателни и други предавания на други медии.
Слави Трифонов разплака Гъмзата с мил жестСлави Трифонов се оказа супер шеф. Дългия направил невероятен подарък на един от своите подчинени. С…Apr 11 2019vijti.com

За сметка на шефа си обаче, на сцената излязоха музикантите от Ку-ку бенд, които изпълниха четири изключителни парчета. Освен тях, на концерта по случай 70-тата годишнина на Стефан Димитров, се появиха още куп звезди от естрадата, пише „България днес”.
Сред тях бяха Йорданка Христова, братя Аргирови, „Ритон”, Михаил Белчев, Тончо, Камен, Мамалев Кристина Димитрова, Емилия, Васил Найденов, Люси Дяковска, Богдана Карадочева и други. Приятели и колеги на композитора също се появиха в препълнената зала — кметицата Йорданка Фандъкова, шефката на Нова телевизия Силвия Зурлева, на „168 часа“ ЕООД Венелина Гочева, жените на Стефан Софиянски — дъщерите и съпругата Алиса, Агент Тенев със сина си, Волен Сидеров и много други.

В тричасовия маратон Стефан Димитров не се спря. Той покани малчуганите от „Бон-бон” с думите „Това са внуците на тези, които са слушали първите ми детски песни”. За него пя и синът на Михаил Белчев — Константин, а след това залата видя „китка”
от гениалната филмова музика, която е писал през годините композиторът.
През цялото време Стефан Димитров не се откъсна и за секунда от сцената.
Той пя, танцува, разказва, свири и дори рецитира.
А за финал на спектакъла рецитира стихотворение на Маргарита Петкова.

„Искам да завърша с текст, който много обичам — на Маргарита Петкова за мъжа на 60, който ще променя на „Мъжът на 70”.
„Мъжът и на 70 все още мъж е –
по-младите пред него не предат!
Той знае колко на кого е длъжен!
В краката му лежи на длан светът!
И на 70 мъжът е мъж, та дрънка
и нищо в повече не му е, май!
Красив и в костюм, и в стари дънки
и всичко е прочел от край до край!”, сподели на финала на концерта големия Стефан Димитров.
Източник: Хотарена
Любовната афера между Деси Добрева и Слави Трифонов: Има ли доза истина в този слухВ последното издание на шоуто „Като две капки вода“ Деси Добрева сътвори чудовищен скандал, който ще…Apr 11 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!