Мария Шарапова показа разкошния си дом – СНИМКИ

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Тенисистката Мария Шарапова отвори вратите на дома си в Лос Анджелис и разкри, че е участвала във всяка стъпка от процеса – от построяването на къщата, през вътрешния дизайн, чак до проектирането на мебелите.
Архитектът Грант Кикпатрик споделя, че Шарапова е работила почти наравно с него и екипа му в изграждането на дома й мечта.
Къщата е на три етажа с невероятна гледка към океана, като по този начин във всички стаи влиза много светлина, а семплият и изчистен дизайн допринася за усещането за простор в помещенията.
Мария Шарапова разкрива, че вдъхновението за обзавеждането на дома й идва от японската култура и минимализма.
Най-интересната част от имота е мазето, където рускинята си е направила боулинг зала.
Единствена в целия свят: Григор Димитров разкри коя е жената, която обича най-многоГригор Димитров разкри коя е жената, която обича най-много! Вече 7 години Григор Димитров го раздава…Apr 7 2019vijti.com

Мария Шарапова е една от най-талантливите и популярни тенисистки в наши дни. Рускинята е родена на 19 април 1987 година, а в годините досега жъне редица успехи на корта.
През 2004 година красивата Мария се превръща в най-младата носителка на титлата на Уимбълдън, като във витрината на успехите си тя може да се похвали с 5 титли от Големия шлем.
Тенисистката е и сребърна медалистка от Олимпийските игри в Лондон през 2012 година, след като на финала отстъпва на Серина Уилямс.
В началото на 2016 година Мария Шарапова изживява труден момент в кариерата си. Лично тя на специално свиканата пресконференция съобщава, че е дала положителна допинг проба по време на Australian Open. Рускинята разкрива, че е със спрени права, тъй като в кръвта ѝ е открито наличие на забранената субстанция Мелдоний.
Така Шарапова понесе санкция от 15 месеца.

През есента на 2017 година Шарапова се разкрива максимално пред феновете си в биографичната си книга „Неудържима“. В нея тя говори за живота си, като засяга и връзката си с Григор Димитров.
Миналата година Шарапова беше заподозряна, че има пръст в изненадващото отстраняване на Григор Димитров от милонерския турнир „Некер Къп“.
Вече от няколко години Брансън провежда про-аматьорската надпревара с популярни тенисисти и богати аматьори, които заделят огромни суми за благотворителност. В предишните две издания Григор бе голямата звезда и се радваше на радушното посрещане на домакина, писа преди време ПИК.


Източник: Труд
Манекенката Деси Зидарова харчи здраво парите на Гришо, родителите му са наострили ноктиСемейна драма се е завихрила около тенисиста Григор Димитров, наред с несполуките му на корта в посл…May 5 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!