Единствена в целия свят: Григор Димитров разкри коя е жената, която обича най-много

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Григор Димитров разкри коя е жената, която обича най-много!
Вече 7 години Григор Димитров го раздава любовчия.
Някои от най-желаните жени в света минаха през леглото му.
Най-известните от тях са колежката му Мария Шарапова и певицата Никол Шерцингер.
За Гришо обаче няма по-добра жена от майка му.
Мария Димитрова е неговият номер едно, както той сам написа в Инстаграм, видя Kliuki.bg.
Григор Димитров на тайно посещение в родното си село Стойково, грижи се болен скъп човекГригор Димитров се появи изненадващо в родното Хасково, но причините за идването му у нас не били св…Feb 16 2019vijti.com

В момента двамата са заедно в Монако, където Григор Димитров чака да се включи в поредния турнир, който започва на 14 април. Той има жилище там и затова неслучайно нарича Монте Карло „вкъщи“.
Връзката с майка му е много силна.
Тя и баща му са хората, на които дължи кариерата си дотук.
И докато татко му му помага със съвети от спортно естество, тъй като преди време му беше личен треньор, майка му му дава морална подкрепа. Тя е човекът, който се грижи за неговото емоционално състояние, което в тениса е много важно.

„Вкъщи с моя №1,“ написа Димитров в Инстаграм и отбеляза общата снимка със сърце.
„Прегърни здраво майка ти и от мен, приятелю,“ написа и бившият треньор на Гришо – австралиецът Роджър Рашид.
Следващото изпитание за Гришо предстои да бъде повече от сериозно – АТР Мастърс 1000 именно в Монте Карло. Надпреварата започва на 14 април и ще събере световния елит начело със световния №1 Новак Джокович и действащия шампион Рафаел Надал. Испанецът ще се бори в Княжеството за 12-та си титла в състезанието. През 2018 година Димитров реализира отлично представяне в Монте Карло. Той достигна до полуфиналите, но бе спрян именно от Надал. Това значи, че той трябва да защитава 360 точки за световната ранглиста в желанието си да остане в топ 30.

Може да се каже, че в момента Гришо не е особено щастлив, защото сезонът за него е кошмарен и загуби около 20 позиции в световната ранглиста. Можем само да се надяваме, че ще съумее да излезе от тази черна дупка и ще посрещне 28-мия си рожден ден след около месец във върхова форма.
Източник: Клюкибг
Макар и късно, на Гришо му дойде акълът в главата: Някои му се ядосаха, други го похвалихаПо-добре късно, отколкото никога. Така е казал народът. На Гришо му дойде акълът, макар и със закъсн…Mar 4 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!