Мария накипри дъщеря си с очила за 1000 лева – ето как изглежда Марая с тях (Снимки):

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Всички нейни почитатели знаят, че миньончето на попфолка, Мария , е готова на всичко за дъщеричката си Марая . Но последната „глезотийка“, с която певицата поощри наследничката си, стана причина да бъде критикувана в социалните мрежи. Тези дни изпълнителката пусна снимка в социалната мрежа Инстаграм, на която малката Марая позира с очила на марката Диор за близо 1000 лева!

Мара Отварачката вдига трета сватба, иска и бебеМиньончето на фолка Мария призна, че откакто е на сцената, вече 20 години, не е оставала без мъж до …Jan 17 2020vijti.com

Снимката на родителката е придружена с обяснението, че това е първият дамски чифт на Марая, която е на 11 години. Очилата обаче са на аванта, защото Мария рекламира с тях популярна марка оптични магазини в България, пише „Хотнюз“.
Марая очила

Явно заради рекламния договор певицата пусна снимката със слънчеви очила в един от най-мрачните и навъсени дни в София в последно време. Те струват 920 лева, но с отстъпка могат да се намерят и за 640 лева.

Те са под формата на маска във футуристичен стил, розови стъкла и бяла рамка. Първата, която хареса фотографията с марковите очила е лелята на Мария, която й пожела повече слънчеви емоции.

Фолкпевицата Мария се представя като любяща и всеотдайна майка, но това което върши, говори точно обратнотоФолкпевицата Мария, която се представя като любяща и всеотдайна майка, има странни възпитателни мето…Oct 3 2019vijti.com

Източник: зажената.бг

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!