Мариана Векилска се върна в България, синът й е на седмото небе

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Бившата журналистка Мариана Векилска се завърна, а от това най-щастлив е малкият Момчил, на когото майка му много му липсваше!
Мариана Векилска се е върнала отново у нас след няколкомесечен престой в Брюксел. В началото на годината бившата водеща на „Тази събота“ и „Тази неделя“ емигрира, за да работи като експерт в европейска институция, а каква е причината да прекъсне стажа си там, Мариана не признава.
Животът в белгийската столица обаче се оказал по-тежък, отколкото журналистката си представяла.
Тя срещнала трудности в намирането на квартира, не успяла да се внедри в интернационалния колектив, работата ѝ се опъвала, а освен това и не смогвала да се справя и финансово, пише „Ретро“.
Мъжът на Мариана Векилска проговори и разказа цялата истинаРадио водещият Симеон Колев най-после проговори за раздялата си с Мариана Векилска. Той разби на пух…Apr 26 2019vijti.com

Веднага след като кацнала у нас, Векилска се юрнала да се погрижи за външния си вид, тъй като през месеците живот в Брюксел нямала излишни пари, които да харчи от суета.
Първата ѝ работа била да се отбие до зъболекарския кабинет, който посещавала от години, защото услугите на денталните специалисти в европейския мегаполис изобщо не ѝ били по джоба.
После журналистката обходила и фризьорските салони и студиата за красота,
в които, докато беше на екран, се поддържаше във вид.

Най-доволен от завръщането ѝ в родината бил нейният син Момчил,
който в последните месеци бе изцяло лишен от майчина ласка и поверен изцяло на грижите на баща си Симо,
баба си и дядо си по таткова линия.
13-годишното момче в момента е ученик в Италианския лицей в Горна баня, а плановете на амбициозната му майка бяха да го вземе при себе си в Брюксел и от следващата учебна година той да учи в едно от най-елитните школа там. Дали идеята ѝ ще се осъществи, или ще остане изцяло в сферата на фантастиката, времето ще покаже, защото очевидно тв звездата изпитва затруднения в пребиваването си зад граница.

Припомняме, че Мариана и мъжът ѝ не живеят заедно от почти 3 години. Ексводещата напусна семейното им жилище, понеже то било наследствен имот на Симо, който останал там заедно с детето. Двамата все още нямат официален развод, но и не планирали такъв, тъй като и без намесата на съдебната власт успели да се разберат на кого колко време му се полага с общия им син.
Източник: kliuki.bg
Мариана Векилска корабокрушира: Не е в Белгия „от хубаво“, а и новата й работа се оказа не толкова приятна„Лъжа е, че животът на Мариана в Брюксел е цветя и рози. Налага й се да живее под един покрив с дъще…Apr 8 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!