Годжи окончателно се пресели в провинцията, не ще и да чуе за София

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Годжи окончателно заживя в провинцията, не ще да се връща в София
Георги Милчев-Годжи кръсти единствената си дъщеря Цвета
навръх големия християнски празник Цветница – пише в. „Уикенд“.
Ритуалът се състоя в родния град на детето – Враца,
в местната църква „Св. Николай“.
Кръстник на 1-годишното момиченце стана известният хирург д-р Георги Езекиев – отбелязва изданието.
Семейна драма в живота на Годжи, певецът получи тежък удар от жена сиГеорги Милчев – Годжи все не може да случи на пълен късмет в любовта. Музикантът и изгората му Надеж…Nov 15 2018vijti.com

Преди две години баскитаристът на „Ку-ку бенд“ окончателно напусна столицата а заживя в провинцията. Музикантът се изнесе с жена си Надежда във Враца, където на 16-и декември 2017 г. се роди дъщеря им. Първоначално семейството живееше в апартамент под наем, но после Годжи купи просторна къща и се разположи в нея с половинката си и бебето. Домът им се намира във врачанския квартал „Бистрец“. Известно е, че музикантът е родом от северозападния край и най-хубавите си ученически години е изкарал във Враца. Решението да се изнесе в провинцията взел заради майка си Цветана, която имала нужда от специални грижи, тъй като е в напреднала възраст. За да е по-близо до родителката си, Милчев наел апартамент в любимия си град и лека-полека окончателно се установил там. До София пътувал само за снимките на „Шоуто на Слави“.

Половинката му Надежда също нямала против да се установи във Враца и да отгледа дъщеря си там. Тя бързо обикнала новия си дом и дори даде живот на първородното си дете в местна болница, а не в луксозна софийска клиника – коментира изданието.
Припомняме, че Годжи има и двама пораснали синове. След дългогодишни лутания и куп неуспешни връзки с балерини и танцьорки, най-накрая Милчев е срещна подходящата жена. Русокосата красавица го направи горд татко за трети път, а той не крие щастието си. „Надежда е страхотна! Тя няма нищо общо с глупарите и празноглави блондинки. Много добро момиче е“, хвалят приятелката си нейните близки. Хубавицата е доста по-млада и има дребен бизнес, свързан със здравословното хранене.
Източник: kliuki.ws
Безценна колекция: Годжи притежава нещо, което струва цяло състояниеОсвен от музика, звездата на „Ку-ку бенд” Георги Милчев-Годжи се интересува и отдруги неща – живопис…Mar 24 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!