Маргарита Хранова с огромен дълг към няколко банки, едва смогва да плаща вноските по непосилните си кредити

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Маргарита Хранова дължи кредити за около 300 000 лева към няколко банки, узна HotArena.
Семейството на естрадната звезда е потънало в големи заеми, които едва смогва да изплаща, докладва колежка на изпълнителката, запозната с драмата.
Преди няколко години съпругът на звездата Кирил Бойчев изтеглил около 300 000 лева, като по изискване на финансовата институция заложил семейния им апартамент в София. С парите Бойчев започнал нов бизнес. Начинанието обаче не се увенчало с успех, мъжът на певицата не могъл да възстанови ипотеката и оттогава банката безжалостно тормози фамилията, писа „Уикенд“. „Маргарита прави всичко по силите си, за да е сигурна, че ще има покрив над главата. Когато преди време мъжът ѝ изтегли заема, дълго криел за начинанието. Щом тя научи за необмислената постъпка, бе много разочарована”, издаде запознатият с ужаса.
Марги Хранова разкри тайната на вкусната си лютеница, използва собствено приспособлениеЕдна от големите звезди на родната естрада Маргарита Хранова не изневерява на традициите и като всяк…Feb 14 2019vijti.com

Банковият ад бил най-тежък преди 2 години, когато жилището на легендата дори било на косъм да бъде извадено на публична продан.
Покрай финансовите неволи звездата дори се замислила дали да прекрати 43-годишния им брак, но до развод така и не се стигнало. Търканията помежду им отшумели, когато заради ядовете Кирил получил инсулт, докато двамата пътували към вилата им в Брезник – родния край на Хранова. Приятели на фамилията са убедени, че именно наглия натиск на банката е станал причина бизнесменът да пострада здравословно.
Именно големите кредити са причината Маргарита Хранова да се съгласи да влезе в цели две риалита – в края на 2017 г. тя се появи във „ВИП Брадър” напук на презрението си към този формат, а няколко месеца по-късно блесна и в „Като две капки вода”.

След това тя се появи и в „Черешката на тортата”. В крайна сметка, тлъстите хонорари от тв участията помогнали на естрадната певица да плати много голяма част от задълженията си, но все още имало сериозни борчове.
Наскоро Марги сподели пред широката публика как е започнала своята кариера
„Бях в 8-и клас, когато една моя приятелка беше довела за новогодишното тържество на класа да ни свири някаква група. Попитах дали ще мога да изпея две песни с тях. Те приеха. Едната беше италианска, а другата беше на Лили Иванова. В 9-и клас прочетох един афиш, че търсят членове на вокално-естрадна група към ансамбъл “Маяковски”.

Явих се и те взеха, че ме приеха. Всъщност, моите родители никога не са ме карали. Сама го реших, защото имах огромно желание да пея. Два дни в седмицата ходех вечер на репетиции. Имахме страхотен ръководител в лицето на Емил Георгиев. Това беше голям стаж за моето музикално развитие. По едно време си казах: “Окей, аз пея, но как ще ме забележат?” Когато завърших гимназия, леля ми каза, че са открили естраден отдел към Държавната консерватория. Веднага реших да подам документи там, въпреки че бях кандидатствала за строителен инженер, защото повечето в моята фамилия бяха строители. Леля ми намери музиканти, които да ме подготвят по солфеж, теория и ме научиха как да представя песните си на изпита. Приеха ме, бях сред първите в списъка.
Източник: Хотарена
На най-големите ни родни звезди напоследък не им върви изобщо: Провалените участия зачестиха, болести и несгоди ги съпътстват постоянноБолести и разкрасителни процедури свалиха някои от най-големите ни родни звезди от сцената в последн…Jun 30 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!