На най-големите ни родни звезди напоследък не им върви изобщо: Провалените участия зачестиха, болести и несгоди ги съпътстват постоянно

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Болести и разкрасителни процедури свалиха някои от най-големите ни родни звезди от сцената в последните месеци, пише „Телеграф“.
Вирус е отложил гастрола на Васил Найденов в столичен пиано бар, съобщиха от екипа му в социалните мрежи. Според запознати грипът е повалил не само звездата, но и хора от екипа му.
Месец преди това Преслава отказа участията си за месец напред. Тогава тръгнаха слухове, че певицата очаква второ дете. Едва когато Преслава пусна снимка с ремонтирания си нос, сложи край на спекулациите по темата.
С провалени концерти започна лятото и за Криско. Причината при него е липса на интерес към събитието, което организираха заедно с диригента Левон Манукян „Криско и Филхармонията“. Във Варна певецът бра страхотен срам като събра едва 300 души в Летния театър.
Преслава отбеляза скромно рождения си ден, но това, което направи, никой не го е очаквалΠpecлaвa oтcвиpи пoлoвинĸaтa cи зa poждeния cи дeн. Πpecлaвa e oтпpaзнyвaлa poждeния cи дeн в изиcĸa…Jun 27 2019vijti.com

Изявите му в Плевен и Бургас бяха отменени, а той твърдеше, че това се налага поради технически причини.
Проблем със зрителския интерес отложи концерт на Маргарита Хранова и приятелите й – Софи Маринова, Боби Турбото и Славин Славчев. Касиерка издаде, че са продадени едва двайсетина билета и затова бе насрочена нова дата за концерта – 22 юли, а билетите вървят на промоция.
Преди година Азис отказа 1000 000 лева хонорар, за да пее в Лас Вегас. Причината е фобия – страх от летене със самолет. Поради същата причина отказал участия в Австралия. В последно време звездата приема все по-малко участия. Предпочита да пее в Турция, където го приемат като звезда.

Фолк певицата Силвия отказа да участва в благотворителен концерт заради Сузанита и уточни, че винаги с удоволствие се включва в подобни инициативи, но сега отказала заради неправилното рекламиране на събитието и лансирането на щерката на Орхан Мурад.
„Първоначално бях поканена в качеството си на изпълнител със стойностен репертоар, евентуално с още няколко мои колеги, пеещи фолклор, а дни преди провеждането научавам и виждам друго“, пише поп-фолк и народната певица Силвия.
Възмутената изпълнителка на „Пайнер“ споделя, че за 20-годишната й кариера никога не се е случвало да откаже участие в благотворителна инициатива. Във „Фейсбук“ тя обясни, че в нейния отказ стои неправилното рекламиране на събитието и лансирането на дъщерята на Орхан Мурад.
Източник: Хотарена
Подигравките към Преслава й дойдоха в повече: Принудиха певицата да вземе крайни мерки и тя го направиΠpecлaвa зaличи пpoфилa cи в Инcтaгpaм cлeд пoдигpaвĸитe пo нeин aдpec Πpecлaвa e cпpялa дocтъпa дo …Jun 21 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!