Манекенката Ивайла Бакалова закъса за пари, бившият й спря издръжката

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Манекенката Ивайла Бакалова е напуснала Дубай и тихомълком се е върнала в България, научи „Галерия“. Според столични клюкари моделката е закъсала за пари, след като бащата на дъщеря й Румен Гайтански-Вълка спрял да й плаща издръжка.
Ивайла повече от 5 години живееше и работеше в Дубай.
Тъй като животът в емирството е изключително скъп, Бакалова разчиташе основно на парите на Гайтански, а със заплатата си покриваше единствено разкрасителните си процедури. От година насам обаче Вълка превеждал пари единствено за образованието на Рая и Бакалова започнала да изнемогва.
Новият й приятел ресторантьорът Веселин Денков-Брадата пък бил твърде стиснат, за да й помага финансово.
Майките са разгневени: Ивайла Бакалова причини нещо непростимо на 16-годишното си детеИвайла Бакалова тунингова 16-годишната си дъщеря Рая. Тийнейджърката вече разхожда набъбнал силиконо…Aug 2 2019vijti.com

В крайна сметка манекенката се принудила да се върне в България, където разходите й са много по-малко. Според запознати именно това била целта на Гайтански.
Припомняме, че Ивайла Бакалова тунингова 16-годишната си дъщеря Рая. Тийнейджърката вече разхожда набъбнал силиконов бюст, пише Lupa.bg. Само допреди няколко месеца момичето бе плоско в унисон с възрастта си, но „грешката” вече е поправена.
Последните фотоси на Рая доказват интервенцията – на тях момичето гледа да покаже новата си придобивка. На кадър по бански ясно си личат прелестите й.
Тийнейджърката е с фигурата на красивата си майка – висока, стройна, слаба, но без бюст, е вече е променила това. Макар Бакалова да е напълно естествена, все още не се е възползвала от пластичните хирурзи и дори често да се показва без грим, то дъщеря й още от сега залита по модата със силикона.

На 1 август момичето навърши точно 16 години, а интервенцията е направена преди няколко месеца.
Рая е плод на любовта на „Мис България 2001” с бизнесмена Румен Гайтански – Вълка. Малко след като спечели короната за най-красива българка, тя се залюби с един от най-богатите столични предприемачи и бързо, бързо му роди дете.
Таткото не може да откаже нищо на наследницата си, също като майка й. Така със съгласието на родителите си, малката Гайтанска се е обзавела с импланти. Причината – още е непълнолетна и за такава манипулация се изиска разрешение от родителите.

Силиконовите прелести са съобразени с крехката й фигура. Най-вероятно е поставила по 300 кубика във всяка гърда, защото стоят повече от естествено. Oперацията е извършена в чужбина, при опитни хирурзи.
Източник: Хотарена
Дарина Павлова се сети за Илия: Публикува трогателна снимка на боса на „Мултигруп“Дарина Павлова, вдовица на разстреляния от наемен убиец през пролетта на 2003 г. бос на „Мултигруп“ …Aug 8 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!