Дарина Павлова се сети за Илия: Публикува трогателна снимка на боса на „Мултигруп“

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Дарина Павлова, вдовица на разстреляния от наемен убиец през пролетта на 2003 г. бос на „Мултигруп“ Илия Павлов, се сети за покойния си мъж.
Родената в Казанлък екс моделка и неуспяла актриса публикува снимка в профила си в Инстаграм, на която се целува страстно с мъжа си. Снимката е правена през далечната 1998 г., когато Илия Павлов бе богаташ №1 на България и контролираше ключови сектори от икономиката.
„Странно е по колко много начини може да ти липсва човек. Липсват ми нещата, които правеше, и човекът, който беше, но също така ми липсва и коя бях аз до него. Начинът, по който всичко, което казвах или правех, беше красиво, забавно или важно. Колко много значехме един за друг!!!“, написа Дарина Павлова на 6 август. На тази дата Илия Павлов щеше да навърши 59-годишна възраст.
Дъщерята на Дарина Павлова претърпя операция: Паола страдала 15 г. от рядко заболяванеПаола, дъщерята на някогашния най-богат българин Илия Павлов и тънещата днес в лукс негова вдовица Д…Jul 3 2019vijti.com

След като някогашния борец бе екзекутиран, вдовицата му Дарина прибра стотици милиони долари наследство и офейка с децата си в Америка, уплашена да не последва съдбата на мъжа си, или пък да не бъде рекетирана от мафията за пари и имоти. Мнозина обвиняват и до днес вдовицата на Илия Павлов, че не тачи паметта му и че не се е вясвала на гроба му от години.
В интерес на истината, в последните години от живота на боса на „Мултигруп“, той имаше друга любимка – Ивайла Бакалова. До негов развод с Дарина обаче не се стигна – разстреляха го, преди двамата да разтурят брака си.

Илия Павлов в прегръдките на жена си Дарина и фаворитката си Ивайла Бакалова

Припомняме също, че Паола, дъщерята Илия Павлов и Дарина Павлова, е претърпяла сложна, но успешна операция наскоро.
Интервенцията е била направена в Щатите, където младата жена живее от дълги години. Дъщерята на Дарина вече е изписана от болницата и й е назначено домашно лечение.
Причината Паола да легне под ножа е сложна и рядка гинекологична болест, от която страда от 15 години. Нарича се ендрометиоза, а страшното на заболяването е, че засяга и различни вътрешни органи. Първите симптоми при Паола се появяват още в тийнейджърските години, когато изпитва неразположение, силни болки, които причиняват прилошаване и дори многократно се налагало да викат спешна помощ. Тъй като била едва на 13 г., Паола не осъзнавала, че има проблем. Лекарите пък не успели да диагностицират навреме заболяването, писа „Галерия“.
Източник: Лупа
Милионерско парти: Дарина Павлова отпразнува рождения си ден с Хюрем Султан от „Великолепният век“ и още куп звездиДарина Павлова вдигна тузарски купон на Босфора Милионерската вдовица Дарина Павлова празнува рожден…Jun 6 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!