Люси Дяковска зарязва пеенето и се захваща с нов бизнес

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Люси Дяковска е на път да зареже певческата си кариера и да се захване с успешен бизнес. Певицата се изявява като интериорен дизайнер, а от година е и съдружник във фирма за обзавеждане, научи HotArena.
Неотдавна тя договори и първия си голям проект. Люси и екипът й ще обзаведат модерен хотел на родното Черноморие, който ще бъде построен от рециклирани контейнери.
Хотелът ще има 13 апартамента по 30 квадрата, а освен това хобито, на което тя се посвещава все по-често е именният интериорният дизайн.
„Обожавам да правя проекти за мебели. Работя с много хубава фирма и това малко хоби сега го развивам като втора професия. Не мога да го нарека бизнес, защото не се занимавам с финансовата страна на нещата. И тук, и в Германия си имам мениджър, който да движи договорите.
Забраниха на Слави Трифонов да пее за Стефан ДимитровСлави Трифонов не успя да участва в концерта по повод 70-годишния юбилей на големия композитор Стефа…Apr 12 2019vijti.com

Искам да знам, че имам сцена, всичко останало ме натоварва. Вече имам одобрен проект за едно заведение и в Бургас, където работя по реализацията”, казва още Дяковска, пише „България днес”.
Певицата натрупа богат опит преди години, като отвори и работилница, успоредно с двете си кафенета. Тогава тя се забавляваше да приема поръчки от приятели, като сглобяваше шкафчета и други.
Люси има още един успешен проект – заведение на пъпа на София, което стопанисваше допреди няколко месеца. Мястото се превърна в любимо средище за бохеми и студенти, особено след като певицата редовно изненадваше гостите с импровизирани концерти.
Цели пет месеца тя се грижеше чудесно бара Coffee Religion в центъра на столицата, където освен екзотичното меню бе изработила и мебелите. Мястото наистина се превърна притегателен център за много хора заради нейните страхотни концерти, в които устастваше с Бисер Иванов, бившия китарист на Лили Иванова.
Сега обаче звездата е решила да се отдаде изцяло на интериорния дизайн и е прехвърлила управлението на заведението на съдружника си Йордан Дъбов.

Люси е родена в град Плевен. Тя е първото дете във вече известното семейство Дяковски. Майка ѝ е пианистка, баща ѝ – оперен певец. Нейният дядо е един от най-известните фолклорни композитори. Още преди да започне да говори, вече играела на сцена. На шест години е била нейната първа изява в операта заедно с баща ѝ.
Веднага след това решила, че иска да се занимава с класическо пеене. Когато на 14 години изпяла първата си самостоятена песен пред публика и станало ясно, че иска да покори света със своя собствена музика. След завършването си през 1995 г. напуска България. Заминава за Хамбург, Германия да учи в „Stage School of Dance & Drama“ (специализирано училище за танци и актьорско майсторство). Пристига в Германия с 500 DM; почти не знае немски език. За да може да финансира следването си, работи в мюзикъла „Buddy“, в който получава ангажимент веднага след завършването си през 1997 г.
Източник: Хотарена
Златка хвърли годежния пръстен от Благо: Толкова ли заслужавамЖесток скандал вдигнала бременната Златка Райкова на половинката си Благой Георгиев, научи HotArena.…Jul 12 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!