Крисия: Емигрирам , затова се разделих със Слави

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Тийнсензацията Крисия Тодорова за първи път хвърли известна яснота върху причините да се раздели с екипа на „Шоуто на Слави“, което я изстреля в звездна орбита. „Пътищата ни се разделиха, защото смятам да се развивам в друга посока и до година-две да не съм вече в България“, споделя сребърната медалистка от детската „Евровизия“ в Малта.

Крисия Тодорова заби нож в гърба на Слави и Ку-Ку БендЯвно Крисия Тодорова няма да е част от екипа на новата телевизия на Слави Трифонов. За проблеми межд…Oct 11 2019vijti.com

Явно младата певица няма желание да се обвързва с продуцентската компания на Дългия, за да е свободна да търси певчески изяви в по-изгодни пазари от нашия. Въпреки това момичето твърди, че остава в отличния отношения с водещия и новоизпечен политик.

Това лято Крисия пусна първото си парче след раздялата със Слави – „Витамин“, което твърди, че е създала с финансови средства на родителите си и семейни приятели.

Източник: ЛУПА

Защо Крисия избра да няма тонове грим и хиалурон в устните?Напоследък на всички ни е трудно, гледайки едно момиче на улицата, да познаем дали е на 16 или на 30…Oct 19 2019vijti.com

 

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!