Защо Крисия избра да няма тонове грим и хиалурон в устните?

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Напоследък на всички ни е трудно, гледайки едно момиче на улицата, да познаем дали е на 16 или на 30 години. Просто всички са еднакво облечени и еднакво гримирани.
В този контекст определено ни прави впечатление Крисия Тодорова, която преди цели 6 години достигна до рекордното за България второ място в детската версия на песенния конкурс „Евровизия“. Вижте в канала „VIP Box“ във vbox7:

Крисия Тодорова заби нож в гърба на Слави и Ку-Ку БендЯвно Крисия Тодорова няма да е част от екипа на новата телевизия на Слави Трифонов. За проблеми межд…Oct 11 2019vijti.com

Крисия днес е на 15 години, но за разлика от много нейни съученички и като цяло момичета на нейната възраст, се облича… като дете.

На нейните снимки няма тонове грим, филтри и изрязани блузки, подчертаващи бюста или задните части. А за това има една много проста причина.

През камерата на „На Кафе“ певицата, облечена в тениска на Цар Лъв, сподели, че избира да изглежда по този начин, просто защото след 2-3 години няма да има избор и ще изглежда наистина като млада дама. „Сега се старая да стоя на години, на които съм и просто… обичам да съм дете“, поясни тя.

ВИДЕО

Източник: darik

Крисия: Да работиш с Ку- ку Бенд и Слави Трифонов е престиж и удоволствиеДа работиш с Ку- ку Бенд и Слави Трифонов е престиж и удоволствие, категорична е Крисия. “За мен вре…Sep 7 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!