Йосиф Сърчаджиев нанесе тежък удар на дъщеря си Александра след смъртта на съпруга й

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Младата актриса така и не можа да прости на биологичния си баща това, че навремето се е отрекъл от нея и от майка й.
По ирония на съдбата най-голямата плювка в лицето на Сашка татко й изстреля именно по повод друго погребение – това на самата Пепа Николова. Тогава Сърчаджиев прати на осиротялото момиче SMS:
„Болката ти е голяма, Бог ще бъде с теб. Йосиф“.
Постъпката накара Алекс да избухне: „Ходи и се застреляй някъде!“
Близки до Александра разказват, че потресената и натъпкана с успокоителни вдовица не обърнала особено внимание на липсата на бащина подкрепа в този тежък момент, тъй като е свикнала в живота й да не присъства такава фигура.
Непубликувано интервю на Иван Ласкин: Лятото на 2017 г. актьорът изля душата си, но думите му не стигнаха до хоратаПрез май 2017 година от вестник “168 часа” направиха интервю с актьора Иван Ласкин, който по онова в…Jan 11 2019vijti.com

Със сигурност обаче, когато емоциите се поуталожат и формалностите около смъртта на Ласкин приключат, тя ще се сети как собственият й татко не е намерил морални сили дори да й звънне по телефона и да я утеши.
И за Йоско, и за Алекс е ясно, че вече е твърде късно между тях да се установят нормални отношения родител-дете, но мълчаливото мижитурство на блестящия актьор буди истинско недоумение.
Негови приятели го оправдават с факта, че Сърчаджиев не искал да се получи като при кончината на Пепа Николова – вместо да изпише вежди, да извади очи. И по тази причина решил да не досажда на щерка си.

След като преживя тежък исхемичен мозъчен инсулт през 2004 г. Йосиф Сърчаджев беше обявил в медиите: „Аз нямам дъщеря Александра! Не съществува такава!“
В публикувано на Май 2012 интервю, на журналистическия въпрос „В публичното пространство се появяват упреци спрямо вас от страна на вашата извънбрачна дъщеря Александра? Как реагирате на това?“, актьорът открито заявява:
„Може ли да не говорим въобще за това нещо, защото аз нямам дъщеря!
Дъщеря ми се казва Ана!
Аз нямам нищо общо с Александра! Толкова!“
Източник: БЛИЦ
България не може да прежали Иван Ласкин: Написаха стихотворение в негова памет, но с Алекс се случват лоши неща посред нощБългария не може да прежали починалият 48-годишен актьор Иван Ласкин. Той издъхна на Богоявление, сл…Jan 8 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!