И Димитър Бербатов отсвири Слънчака: Каква е причината да наруши традицията си

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Един от най-големите фенове на Слънчака отсвири любимия си курорт, разбра HotArena.
От началото на лятото Димитър Бербатов не се е появявал по родното Черноморие. Традиционно звездата разпуска в Слънчев бряг всяка година по това време, но изглежда, този сезон и той предпочита други локации. Берба има луксозен апартамент в курорта, който до този момент рядко оставаше празен през лятото. Там той почиваше заедно с половинката си Елена и двете щерки Деа и Елиа.
Въпреки че вече не е активен футболист, Бербатов има доста ангажименти през лятото. Той се изявява като посланик на „Манчестър Юнайтед“ и треньор на деца по специална програма. Покрай работата Митко обиколи екзотични места в Сингапур, Китай и Кипър.
Димитър Бербатов окончателно спира с футбола и започва да се занимава с нещо, което го влече от малъкДимитър Бербатов ще се отдаде на втората си страст в живота. Още от малък я има, но в крайна сметка …Jun 23 2019vijti.com

На Острова на Афродита Берба водеше тренировки, но след това остана допълнително няколко дни, за да се наслади на хубавото време и море. Успя и да отиде на планина с отбора на „Берое“, който бе на подготвителен лагер в Банско.
Все пак Бербатов може и да се появи в Слънчев бряг до края на лятото. Там той се превръща в истинска атракция, когато организира мачове на малки вратички със свои приятели бивши футболисти, предават от България днес.

Наскоро Димитър Бербатов обяви, ще се отдаде на втората си страст в живота. Още от малък я има, но в крайна сметка тогава се насочва към футболната кариера.
Най-голямата ни футболна звезда през този век Димитър Бербатов окончателно е взел решение да се занимава с изобразително изкуство. Това обяви самият той вчера. Димитър Бербатов ще се отдаде на втората си страст в живота. Още от малък я има, но в крайна сметка тогава се насочва към футболната кариера.
Най-голямата ни футболна звезда през този век Димитър Бербатов окончателно е взел решение да се занимава с изобразително изкуство. Това обяви самият той.

„Винаги съм имал страст към рисуването! Така че за следващия ми проект реших да направя нещо за вас! Какво е то… скоро ще разберете!“, призна Бербатов вчера, докато твори поредното си произведение на изкуството.
Докато беше голмайстор на „Манчестър Юнайтед“, той бе изобразил на карикатури по-голямата част от съотборниците си. Една от най-емблематичните му рисунки е тази на рапъра Снууп Дог. Популярна е и тази на мафиотския бос Дон Корлеоне от филма „Кръстникът“.
Не е тайна, че самият Бербатов е оприличаван визуално на героя на Марлон Брандо и Ал Пачино. Още като футболист на терена Митко бе сравняван като художник от своите треньори. Очакванията са Бербо скоро да представи своя официална изложба, което ще породи огромен интерес, пише „България Днес“.
Източник: hotarena.net
Сърцето на Димитър Бербатов потъна в скръб, сполетя го голяма загубаСърцето на Димитър Бербатов кърви. Футболната ни легенда е в траур заради загубата на един от най-бл…Jun 22 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!