Димитър Бербатов окончателно спира с футбола и започва да се занимава с нещо, което го влече от малък

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Димитър Бербатов ще се отдаде на втората си страст в живота. Още от малък я има, но в крайна сметка тогава се насочва към футболната кариера.
Най-голямата ни футболна звезда през този век Димитър Бербатов окончателно е взел решение да се занимава с изобразително изкуство. Това обяви самият той вчера. Димитър Бербатов ще се отдаде на втората си страст в живота. Още от малък я има, но в крайна сметка тогава се насочва към футболната кариера.
Най-голямата ни футболна звезда през този век Димитър Бербатов окончателно е взел решение да се занимава с изобразително изкуство. Това обяви самият той вчера.
Сърцето на Димитър Бербатов потъна в скръб, сполетя го голяма загубаСърцето на Димитър Бербатов кърви. Футболната ни легенда е в траур заради загубата на един от най-бл…Jun 22 2019vijti.com

„Винаги съм имал страст към рисуването! Така че за следващия ми проект реших да направя нещо за вас! Какво е то… скоро ще разберете!“, призна Бербатов вчера, докато твори поредното си произведение на изкуството.
Докато беше голмайстор на „Манчестър Юнайтед“, той бе изобразил на карикатури по-голямата част от съотборниците си. Една от най-емблематичните му рисунки е тази на рапъра Снууп Дог. Популярна е и тази на мафиотския бос Дон Корлеоне от филма „Кръстникът“.
Не е тайна, че самият Бербатов е оприличаван визуално на героя на Марлон Брандо и Ал Пачино. Още като футболист на терена Митко бе сравняван като художник от своите треньори. Очакванията са Бербо скоро да представи своя официална изложба, което ще породи огромен интерес, пише „България Днес“.

Припомняме, че футболната ни легенда е в траур заради загубата на един от най-близките си хора. Самият Митко не крие мъката си. Футболната звезда Димитър Бербатов е в траур заради скорошната загуба на баба си. Със сълзи на очи Митко признава, че вече няма нищо, което да го връща в родния му край, след като всички важни за него хора в Марикостиново са починали.
„След дядо ми почина и баба ми. За съжаление, нямам причина да ходя вече там. Навремето ходех, може би и повече трябваше да ходя, но се опитвах. Имах и друго село, на майка ми родителите – Клисура. То беше много малко, три къщички, там също беше много хубаво. На село изпитваш готини моменти, пасял съм кравите, с пръчките съм ги ръчкал в правия път“, споделя Бербо, цитира „Ретро“.
Източник: kliuki.bg
Димитър Бербатов: Обмислям да не оставя наследство на децата сиГолмайсторът все още не знае накъде ще поеме в живота Футболната легенда Димитър Бербатов обмисля въ…Jun 2 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!