Идва краят на една епоха в поп фолка: Алисия слиза от сцената и става домакиня

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Идва краят на една епоха в поп фолка – Алисия слиза от сцената, научи HotArena.
Този слух стигна до ушите на „Галерия“, след като певицата споделила пред близки и приятели, че смята да сложи край на кариерата си и да създаде семейство с новия си партньор Симеон Филипов. Милионерът отдавна намеквал на любимата си, че няма нужда да пее по задимените кръчми и той е готов да подсигури лукс и бляскаво бъдеще както за нея, така и за сина й Валерко.
Самата Алисия от доста време насам неглижирала кариерата си. Откакто е с Мони Филипов, изявите й рязко намаляха. Когато пък приеме участие, редовно закъснява с часове и така изнервя феновете й.
Алисия се подигра с Доспат, показа голямо неуважениеФолкпевицата Алисия за пореден път показа своето неуважение към публиката, благодарение на която ста…Aug 18 2019vijti.com

Певицата неведнъж е виняла кариерата си и постоянните си отсъствия нощем за разделите с бившите й половинки. Този път обаче смятала да избере любовта пред работата си и най-сетне да създаде стабилно семейство.
Припомняме, че наскоро Алисия за пореден път показа своето неуважение към публиката, благодарение на която стана популярна. Изпълнителката на „Ара мюзик“ изправи на нокти цялата община Доспат с арогантното си поведение и неизпълнение на договора.
Вакарелската звезда бе поканена да закрие първия концерт от тридневния събор на община Доспат. Организаторите се бяха постарали да направят един незабравим празник на своите съграждани и всичко течеше като по мед и масло, докато не дойде редът на Алисия, която закъсня безпардонно.

Програмата започна малко след 18 часа, където водещата Елизабет Методиева обяви един от най-известните оркестри в този край – народно веселие с орк. „Панчо Иванов“.
Музикантите събраха пред сцената голяма тълпа от хора, които веднага започнаха да извиват дълги и кръшни хора. След тях на сцената се качи всеобщата любимка Николина Чакърдъкова и нейният ансамбъл. Певицата от Гоце Делчев трябваше да приключи своето участие малко след 22 часа. Но се наложи да продължи, докато се появи гвоздеят на вечерта – Алисия. Оказа се, че изпълнителката на „Имаме ли връзка“ има проблем с автомобила си и е в Стара Загора.

Николина продължи да пее с цял час отгоре и накрая каза на микрофона: „Явно Алисия е спукала две гуми“, съмнявайки се и тя в истиността с повредата на колата на колежката си. След като удължи програмата си с близо час, след това на сцената се качиха отново орк. „Панчо Иванов“, за да прикрият отсъствието на Алисия.
Източник: Хотарена
Край с кариерата на фолкдивата Алисия: Певицата предприе съдбоносно решениеАлисия предприе съдбоносно решение. Миньончето от Ихтиман реши да избере любовта пред кариерата си. …Jun 24 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!