Емо Чолаков на курорт със семейството: Синоптикът е много свенлив, не сваля дрехите си дори на плажа

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Емил Чолаков, който заряза телевизионната си кариера, за да се труди в РВД на софийското летище, кара лятната си ваканция на родното Черноморие, разбра HotArena.
Новите му работодатели го пуснаха в отпуск чак в края на август и в момента синоптикът, жена му Краси и двете им щерки Ема и Дара курортуват край Ахтопол. Семейството се е настанило в малък хотел, разположен недалеч от пясъчната ивица.
Дамите на Емо всяка сутрин опъват хавлиите си върху шезлонгите на плаж „Делфин”, но не и той. Чолаков отказва да лежи под жаркото слънце, защото не иска да се съблича гол до кръста, писа „Уикенд“.
Топ синоптикът Емо Чолаков влезе в ролята на главен шаман и извърши тайнствен ритуалЗабавно и атрактивно тайнство с надежда за хубаво време се извърши преди два дни пред Народния театъ…Jun 27 2019vijti.com

Докато момичетата му се препичат, синоптикът седи по фланелка в бийч бара и съзерцава хоризонта. А когато огладнее, вика сервитьорка и си поръчва хапване. Всички край него пийваха винце, бира и аперитиви, но той така и не се изкуши да си поиска напитка с алкохолно съдържание.
Припомняме, че заменилият екрана на Би Ти Ви с метеорологичната служба на „Летище София” Емил Чолаков се е превърнал в истинска сензация на новото си работно място. Lupa.bg научи от служители на аеропорта, че симпатичният плешивец се радва на нечувано дамско внимание, все едно в офис сградата край Терминал 1 е акостирал самият Брад Пит.

„Нещо неописуемо е, всякакви секретарки, стюардеси, счетоводителки, чистачки се стараят да си намерят работа в административните отдели, за да се запознаят с него. Спират го по коридорите, гонят го по паркинга, човекът си е истинска жертва на сексуален тормоз“, разправят с усмивка колеги на Чолаков.
Особено недоволна от ситуацията била дългогодишната половинка на Емо – Краси. Жената, с която метеорологът съжителства близо 20 години, била свикнала той да е магнит за дамско внимание, но железните правила в Би Ти Ви я успокоявали, че няма как да се стигне до сериозна забежка.

На летището обаче контролът далеч не бил толкова строг. Красимира дори се ядосвала, че тя е подкокоросала Чолаков да напусне телевизията за по-висока заплата. За никого не е тайна, че в момента синоптикът се подписва под фиш за 6-7 бона на месец.
Освен чаровна усмивка и лесносмилаем народняшки хумор, култовият метеоролог привлича жените и с природните си мъжки дадености. Атрибутите на Емо с години бяха обект на коментари в коридорите на телевизията. Запознати твърдят, че Чолаков бил най-надареният служител на частната медия след осветителя Асен, който работел в Би Ти Ви между 2002-а и 2004-а, но по-късно емигрирал в Австрия.
Твърдеше се, че Емо напусна телевизията заради ниското заплащане. Други обаче са сигурни, че това не е съвсем така.
Източник: Хотарена
Емо Чолаков е истинска звезда на летището: От стюардеси, до чистачки го свалят на поразияЗаменилият екрана на Би Ти Ви с метеорологичната служба на „Летище София” Емил Чолаков се е превърна…Jun 24 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!