Зуека успя да се сближи отново с дъщеря си, направи й чудесен подарък

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Миналата есен Девина замина да учи „Драма” в един от най-престижните университети в света – лондонския „Куин Мери”. Годишната такса била около 10 000 лв и била поета изцяло от Зуека.
Той предложил на дъщеря си да й наеме квартира докато следва, но девойката категорично отказала.
Девина предпочела да живее заедно със състудентите си в общежитието към университета по изкуства,
за да може да се радва в пълна степен
на студентския живот.
Помните ли адреналинката Ени – една от първите в в „Господари на ефира“? Днес Евгения Радилова е звезда в ЩатитеЕдна от първите адреналинки в „Господари на ефира“ – Евгения Радилова – Ени прославя България в САЩ.…Feb 24 2019vijti.com

Щерката на Зуека отдавна върви по стъпките на родителите си. Майка й Нина Димитрова е актриса, режисьор и директор на театър „Кредо”, пише HotArena.
По актьорското майсторство обаче девойката се запалила от баща си.
Още от малка тя е навсякъде с него и обожава да го гледа на екрана.
Дълги години ходила на балет и рисувала,
но любовта й към театъра надделяла при избора на учебно заведение, пише „Уикенд“.

Девина дълго време ненавиждаше баща си и отказваше да се вижда с него. Може да се каже, че той изпусна целия й гимназиален период, тъй като тя му се сърдеше заради това, че напусна майка й и се залюби с друга жена. Девина, която беше още малка при раздялата на родителите си, така и не успя да преглътне този факт.
Момичето не присъства дори на сватбата на баща си с Ани Вичева.
Актьорът хранел надежди, че с годините и помъдряването, Девина ще разбере мотивите му да промени живота си. Вярвал, че ще му прости и ще дойде ден, в който тя и Ани дори ще станат приятелки.

Сега обаче екранният партньор на Димитър Рачков обаче явно е успял да си прокара път обратно към сърцето на дъщеря си и това е станало с помощта на доста пари. Какъвто и да поводът, една сдобряване между баща и дъщеря винаги трябва да бъде приветствано.
Източник: kliuki.bg
Рачков и Любо Нейков във война: Двамата актьори се скарали за париДимитър Рачков и Любо Нейков прекратили дългогодишното си приятелство с лют скандал, издават техни к…Dec 18 2018vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!